vineri, iunie 11

INCA UN BRAV LUPTATOR NE-A PARASIT!









Petre Onofre, militarul care a decedat, ieri, la Buzău, în poligonul Boboc, avea 41 de ani şi era angajat la unitatea militară din Clinceni. Venise la Buzău pentru a participa la un curs al Şcolii de Aplicaţie pentru Paraşutişti. În timpul exerciţiului de paraşutare desfăşurat pe aerodromul de la Boboc, paraşutistul trebuia să facă un salt de la o înălţime de 2.000 de metri dintr-un avion C 130 Hercules.

Un camarad ne-a parasit,Dumnezeu l-a vrut acolo sus , are o misiune mai importanta pentru el si de neinteles pentru noi!
Colegul,camaradul si prietenul nostru nu mai este,intinde aripile tale si deasupra tarii si a neamului nostru pe care l-ai iubit mereu!
In cele ce urmeaza voi posta asa cum este el ,mesajul unui mare om de arme,un om de mare caracter,de o omenie deosebita. Acest mesaj spune mai mult decat as fi putut spune eu!

" 9:46 PM 6/11 miercuri, 09.06.2010, un prieten si coleg de arme a refuzat sa mai fie pe pamant si a ales sa se inroleze si el in "armata ingerilor".era un LUPTATOR din cadrul Detasamentului Special de Protectie si Interventie din Ministerul Apararii Nationale (fostul DIR-Detasamentul de Interventie Rapida). acum 6 saptamani ne antrenam impreuna sa salvam vieti de ostatici. acum 2 zile se antrena prin executarea de salturi cu parasuta, la Buzau.un incident fatal si a plecat dintre noi. suntem mai putini cu unul. gandul ne este la el. nu ne-am cunoscut prea bine, dar am simtit inima pe care o avea in piept si batea la fel ca a noastra, a celor de la BAT.maine o sa-l conducem pe ultimul drum. dar o sa-i promitem ca, atunci cand va incepe lupta cu inamicul, nu o sa-l dezamagim. regrete eterne, drag camarad!
9:51 PM 6/11 pe 1 iulie se va implini 20 de ani de la infiintarea BAT (actul sau de nastere sub aceasta denumire s-a semnat la 1 iulie 1990)Oare cati or sa-si mai aminteasca? si ma refer la cei din interior! la nesimtitii care stau in umbra luptătorilor si isi urmaresc interesele meschine! va fi o zi prea importanta sa ii bagam in seama!un adevarat cavaler nu scoate spada din teaca pentru oricine!sa ramanem mandri si modesti in acelas timp! "

DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA IL ODIHNEASCA!

Nu te vor uita, nu te vom lasa sa pieri in anonimat!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa il ierte, Tatal sa-l aiba la dreapta si sa-i lumineze pasii in calatora vesniciei.

Aceasta meserie de parasutist, este aceea in care noi pamantenii avem sansa, dar nu toti, a zborului, caderii libere, de a fi alaturi si a sta la taifas cu toate zburatoarele Pamantului si a vedea lumea de sus. Este in acelasi timp meseria riscului si totodata a caii fara de intoarcere. Ma inclin in fata acestor luptatori polivalenti si Cel de Sus sa-i oroteasca in nenumareatele lor salturi.