vineri, iulie 9

15 MINUTE, 1 BANUT PENTRU O VIATA !







"Asociatia Proiect SEMPER FIDELIS pune la dispozitia tuturor contul RO60 RZBR 0000 0600 0822 0451, Banca Raiffeisen, pentru ajutorarea sinistratilor din Moldova.

Spre deosebire de toate campaniile mai mult sau mai putin televizate, mai mult sau mai putin discutabile in ceea ce priveste destinatia reala a banilor, asociatia noastra a decis sa procedeze conform principiilor care i-au conferit credibilitate si respect in toti acesti ani de activitate: prin transparenta totala si prin daruirea membrilor si simpatizantilor.

Am publicat pe forum, in topicul LINK extrasele de cont pe ultimele trei luni, suma deja existenta urmind a fi donata impreuna cu restul banilor care se vor stringe. Am fost anuntati ca avem deja donatori dintre membrii APSF.

Destinatia si sumele acordate vor fi decise de dumneavoastra, prin propuneri ridicate pe forum, prin email-uri trimise pe adresa asociatiei si care vor fi publicate tot pe acest site, telefonic sau in oricare alta forma de contact doriti. Prioritate vor avea batrinii fara urmasi, veteranii de razboi, cadrele militare in retragere, in general acele persoane in virsta, ramasi pe drumuri si fara nici o alta posibilitate de a primi ajutor.
Banii vor fi inminati de catre membrii si simpatizantii APSF aflati in zonele inundate.

Daca jandarmii, politistii, pompierii din zona doresc sa ne ajute in acest sens, in timpul lor liber, le multumim. De altfel, luam in considerare si inaintarea unor propuneri de colaborare institutiilor din MAI, functie de sumele care vor fi strinse, precum si mobilizarea tuturor asociatiilor membre FMR.
Fiecare pas pe care-l facem va fi publicat pe site.

Credeti ca actiunea a fost demarata tirziu? Nu, dragi prieteni. De acum incolo vor avea nevoie de ajutorul nostru acei bieti batrini.
15 minute din timpul vostru, atit sacrificati pentru a va opri la o banca si pentru a depune citiva banuti.
15 minute din timpul vostru inseamna lacrimi de bucurie si o picatura de speranta in ochii virstnicilor batuti de soarta, ajunsi obiecte de rating pe ecranele televizoarelor.

Mobilizati-va colegii si prietenii, publicati acest anunt pe unde puteti si haideti sa oferim un dram de ajutor celor care nu se mai pot ajuta singuri."

SURSA:https://www.semperfidelis.ro/news.php



MA ALATUR "SEMPER FIDELIS" IN ACEST APEL UMANITAR RUGANDU-VA SA VA GANDITI CA TOTI AVEM BUNICI,PARINTI IN VARSTA, UNCHI SAU OAMENI DE SUFLET! GANDITI-VA LA CEI IN NEVOIE,OPRITI-VA DIN FUGA VOASTRA COTITDIANA PENTRU A DONA UN BANUT !

O MANGAIERE ADUCE PACE SI STERGE O LACRIMA !

MANGAIATI FATA BATRANILOR IN NEVOIE CU CE VA LASA INIMA !
DA STIU, O DUCEM GREU CU TOTII DAR EI SARMANII SUNT BATUTI DE SOARTA !

PRINTRE EI MAI SUNT VETERANI DE RAZBOI, VADUVE DE RAZBOI, GANDITI-VA LA EI CA LA FAMILIILE CAMARAZILOR VOSTRII!
MULTUMESC !

Niciun comentariu: