joi, aprilie 21

BULGARELE DE ZAPADA DIN VINEREA MARE-REVOLUTIA SIRIANA VREA SA DEVINA DE NECONTROLAT! STIRI NOI DE PE FACEBOOK!
















UPDATE:

"La Homs au avut loc ieri proteste de amploare. 20.000 de oameni au cerut demisia preşedintelui Bashar al-Assad, iar martorii susţin că forţele de ordine au tras în protestatari.
"O patrulă a serviciilor de securitate politică l-a arestat aseara, la Homs, pe opozantul Mahmud Issa, după ce acesta a acordat un interviu televiziunii Al-Jazira", a precizat preşedintele Observatorului sirian pentru drepturile omului, Rami Abdel Rahman, citat de AFP, notează Agerpres."

"Damasc: președintele al-Assad promulgă legea de anulare a stării de urgență
21.04.2011
Televiziunea de stat din Siria spune că preşedintele Bashar al-Assad a emis astăzi decrete prin care se anulează starea de urgenţă şi se permite cetăţenilor să demonstreze în mod paşnic. Legea fusese aprobată de guvern săptămâna aceasta.

Ridicarea stării de urgenţă decretată în urmă cu 48 de ani fusese una din revendicările principale ale demonstranţilor care ies de câteva săptămâni pe străzile unor oraşe siriene.
Activiştii pentru drepturile omului spun că în ciocnirile dintre protestatari şi forţele de ordine au murit peste 200 de persoane."

Un apel pentru organizarea de manifestaţii, în Siria, în cadrul unei zile numite "Vinerea Sfântă" a fos lansat pe Facebook, transmite AFP.

Ziua coincide cu cea în care creştinii comemorerază patimile lui Iisus Hristos. Apelul este cu atât mai important, deoarece autorităţile au avertizat, marţi, că nu vor accepta nicio nouă manifestaţie "indiferent sub ce slogan".

Pe o pagină pe care a fost postată imaginea unei clopotniţe a unei biserici între două minarete apare următorul apel: Vinerea Sfântă, 22 aprilie 2011, un singur suflet, un singur braţ, un singur obiectiv"


APORT PERSONAL:

PE LANGA ACEST LUCRU TINERII CER CELOR CARE DETIN APARATE PERFORMANTE DE FOTOGRAFIAT SA ISI FACA REZERVE DE ACUMULATORI!
CELOR CARE AU AFACERI LI SE ADRESEAZA MESAJUL DE A ISI PUNE LUCRURILE LA PUNCT PANA MAINE PENTRU A FI PE DEPLIN PREGATITI.
SE VORBESTE DESPRE MARELE BULGARE DE ZAPADA CARE VA DEVENI DE NECONTROLAT.
MANIFESTANTII DE MAINE SE INCURAJEAZA UNII PE ALTII PRIN E-MAILURI.
ACUM 3 ORE A FOST POSTAT UN MESAJ CARE PARE A FI O LISTA A INSTRUMENTARULUI CE VA FI FOLOSIT MAINE LA MAREA MANIFESTATIE:
-BANERE CU INSCRISURI REVOLUTIONARE.
-SPRAYURI CU VOPSEA PENTRU A SE PUTEA SCRIE PE ZIDURI SI PE STATUI CERERILE LOR.
-SE FACE APEL CATRE CEI CARE LOCUIESC IN DUBAI PENTRU A SE ADUNA SAMBATA 23 APRILIE IN FATA CONSULATULUI SIRIAN LA ORA 11 DEASEMENEA SE DA SI UN NR DE CONTACT PENTRU DORITORI.

***
(NU EXCLUD POSIBILITATEA CA UNELE INFORMATII SA FIE ARUNCATE CA MOMEALA SI ALTUL SA FIE PLANUL ..INSA..VOM VEDEA LA STIRI...)
***
TOT IN MESAJELE DE PE FACEBOOK SE VORBESTE DESPRE ARMATA DE MERCENARI A PRESEDINTELUI PRECUM SI DESPRE RUGAMINTEA CATRE CANALELE DE STIRI ARABE DE A PRELUA CEEA CE SE POSTEAZA PE ADRESA DE FACEBOOK PRECUM SI UN FILMULET POSTAT PE YOUTUBE PE CARE IL VOI NOTA SI EU MAI JOS.

http://www.youtube.com/watch?v=1N1tpNxl4bY

CONFORM ACELEI POSTARI, MESAJELE REVOLUTIONARE DE PE FACEBOOK SUNT OMISE INTENTIONAT DE CATRE ANUMITE SURSE MASS-MEDIA.

http://www.onsyria.com/ A FOST REALIZAT PENTRU A ARATA TINERILOR ADEVARUL, DUPA CUM POSTEAZA CINEVA TOT PE ACELASI FB.

ACUM 6 ORE PE FACEBOOK SE FACEA APEL LA SIRIENII CU RESEDINTA IN UCRAINA PENTRU A SE STRANGE IN FATA AMBASADEI SIRIENE DIN KIEV, SE VREA INCEPEREA DEMONSTRATIEI IMPOTRIVA REGIMULUI PRESEDINTELUI PE DATA DE 22 APRILIE LA ORA 11.

SE PARE CA CIFRA 11 URMARESTE IAR DEZASTRUL !

DEASEMENEA SE DAU NUMERE DE TELEFON PENTRU A CONTACTA PE CEI CARE SE OCUPA DE ORGANIZAREA DEMONSTRATIEI.
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, LUCRURILE TREBUIE SA SE AIBA IN VEDERE PENTRU A NU DEGENERA!

SE STIE CA, VINEREA TRECUTA IN UCRAINA A AVUT DEJA LOC O DEMONSTRATIE DE INCERCARE IN CADRUL COMUNITATII SIRIENE.

http://www.youtube.com/watch?v=Nh9xxKWhoGk&feature=youtu.be.

update 22.04.2011
*acum 59 de minute se posta pe facebook o adresa de e-mail prin care jurnalistii interesati pot lua legatura cu manifestantii pentru materiale in exclusivitate.adresa de e-mail este : Syriarage@gmail.com
*de asemenea se mai vorbeste despre eliberarea prizonierilor si de marea suferinta indurata pana acum.

ora 13.40 demonstratiile au inceput in Al-Qamishli
ora 2.25 pe facebook se posteaza mesaje despre inceperea demonstratiilor la Alep.
se estimeaza in jur de 10.mii de manifestanti pe Rastan,se pare ca fortele de securitate se retras din calea manifestantilor.
Acestia cer printre multe altele eliberarea prizonierilor.








PE DATA VIITOARE,




SURSA:
http://www.adevarul.ro
http://www.facebook.com/Syrian.Revolution
http://www.onsyria.com/
http://www.europalibera.org/archive/news/20110421/445/445.html?id=9501329

Niciun comentariu: