luni, februarie 5

CATALIN TANASE -Profesionist desăvârșit și un om de o mare calitate umana!

Recomand și susțin - Cătălin Tănase !                         
     Salut,

Sunt Catalin Tanase, specialist în domeniul securității, motivat și disciplinat, cu o experiență considerabilă acumulată prin lucrul în diferite roluri ale industriei de securitate.
Cu o pregatire si experienta de exceptie în protecția persoanei, am rezultate excelente in organizarea, conducerea si executia misiunilor de acest gen, ca parte a unei echipe sau ca solo practitioner.

Dacă dumneavoastra sau clienții dvs. vă planificati o călătorie de afaceri sau pur și simplu vizitați România și doriți să vă bucurați de siguranță și securitate personală suplimentară și de liniștea care vine cu ea, nu ezitați să ma contactați și voi avea grija acest lucru.

Serviciile mele, adaptate oamenilor de afaceri, celor cu functii executive, HNWI sau celebrităților, sunt disponibile în Romania si întreaga Europă pentru misiuni temporare sau pe termen lung.

Calificat in Security Management si Executive Protection de organisme de top din industria de securitate privată din SUA - Departamentul Securitatii Statului si Security Industry Authority din UK, sunt un profesionist flexibil și discret, care presteaza o gama larga de servicii de securitate nivel inalt!

Date de contact:
Mobil: +40742674905
E-mail: catalin_tns@yahoo.com                     

Niciun comentariu: