sâmbătă, octombrie 30

DUMNEZEU A AVUT NEVOIE DE EL IN ESCADRILA INGERILOR !

A MAI CAZUT O STEA...

Rugaciune la moartea unui prieten

Doamne, Doamne, Creatorule si Ziditorule a toate, Cel ce ai pus in sufletul omenesc puterea dragostei ce leaga inimile apropiate si ne-ai dat noua, ca pe o sete, trebuinta de a ne cauta semeni, spre a ne impartasi aceleasi ganduri si simtiri, insuti Tu, Preabunule Doamne, cauta cu indurare spre durerea grea care-mi framanta astazi fiinta, ca si oarecand durerea care a lovit pe proorocul si imparatul David care, la stirea mortii prietenului sau Ionatan, astfel jelea: "Munti din Ghilboa! Nici roua, nici ploaie sa nu cada peste voi! Cum au cazut vitejii in mijlocul luptei ?! Cum a murit Ionatan pe dealurile tale, ma doare de tine, frate Ionatane! Tu erai placerea mea, dragostea ta catre mine era uimitoare!".

Asculta Doamne, rugaciunea pe care eu, smeritul, Ti-o inalt din inima curata, dar franta de durere, precum ai ascultat rugaciunea Fiului Tau si Mantuitorului nostru. Care venind in Betania si afland mort pe prietenul Sau Lazar, S-a intristat cu duhul si-l plangea in fata iudeilor, care vazandu-L au grait: "iata cat il iubea de mult!".

Da, Doamne, sufletului robului Tau Gavril, iertare pacatelor cate ca un om, cu stiinta sau fara stiinta, a savarsit in aceasta viata si-l asaza pe el in cortul dreptilor si sfintilor care din veac au placut Tie,- ca Dumnezeul milei si al indurarilor esti si binecuvantat in vecii vecilor. Amin!Fie ca noi toti, sa ridicam o ruga pentru sufletul si pacea sufletului sau, cat si pentru mangaierea celor indurerati.
Doamne Ajuta!


Preluare https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?21895.last

"Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
Tel./ Fax: 021-319.60.22
E-mail: -email-

Comunicatul nr. 259 din 30.10.2010


COMUNICAT DE PRESĂ

Sergentul Gavril Nicorici, din Batalionul 814 Tancuri din Turda, a decedat sâmbătă, 30 octombrie, în urma producerii unui accident în Poligonul Cincu, judeţul Braşov.

Subofiţerul era mecanic conductor şi participa în poligon, împreună cu unitatea, la un exerciţiu cu utilizarea muniţiei de manevră. La finalul exerciţiului, în jurul orei 13.45, militarul a fost grav rănit în zona capului, în timp ce manipula o lovitură de manevră (muniţie de antrenament fără proiectil), ca urmare a iniţierii capsei port-amorsă de la acea lovitură de manevră.

Subofiţerului i-au fost acordate imediat primele îngrijiri de către medici militari şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, cu un elicopter IAR-330 Puma echipat MEDEVAC, aparţinând Serviciului Medical Militar de Urgenţă (SMMU). Cu toate eforturile depuse de medici, militarul a decedat în jurul orei 15.00.

Sergentul Gavril Nicorici avea 26 de ani şi nu era căsătorit.

A fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie de specialitate numită de şeful Statului Major al Forţelor Terestre cercetează împrejurările producerii evenimentului.

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi conducerea armatei îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii militarului şi sunt alături de familia îndurerată.
Biroul de presă"
Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze cu dreptii!
Prea tanar ,mult prea devreme!
Transmit pe aceasta cale camarazilor sai,prietenilor si familiei indurerate SINCERE CONDOLEANTE !

Amin!

Un comentariu:

Cyrus12 spunea...

SINCERE CONDOLEANTE familiei si Dumnezeu sa il odihneasca in pace ,sa-i fie tarana usoara .