luni, decembrie 26

ORGONUL SI TEHNICA PSI...








E Craciunul, nimic nou, nimic impresionant..
Aceleasi lucruri.. si da si nu.
Rasfoind numeroasele materiale pe care le am prin preajma, un cuvant mi-a atras atentia : TORSER..
Care inseamna... Dispozitiv orgonic de protectie impotriva atacului psihotronic.
Realizat din cristale de cuart, cupru si alte elemente care sa ofere protectie impotriva atacului psihic.
Mda, tara arde si eu vorbesc de capitanul Jean Luck Picard...
Ei bine nu e deloc asa pentru ca : Psihotronica este arma mileniului III.
Conform studiilor in domeniu creierul este mecanismul cel mai complex si mai complet care functioneaza ca un receptor si un aparat de decriptare a informatiei primite din mediul inconjurator, dar care nu are capacitatea de a realiza o interfata de protectie impotriva acestor informatii, fara a fi foarte bine antrenat.
Acest lucru, lipsa antrenamentului psihotronic lipseste unui procent de 95% din populatia pamantului. Drept pentru care in momentul de fata exista un segment mare de Manipulati, influientati, modificati la nivel energetic.Cu un subconstient modificat, cu o aura slabita si cu un camp energetic dezechilibrat care permite diferitelor afectiuni sa ne doboare. Asa se explica aparitai atator forme de cancer, de insuficiente renale, dezechilibre grave de comportament.
Formele atacului 'Psi' sunt de natura constienta, inconstienta, directa, indirecta, ziua, noaptea, voita, nevoita, directionata sau redirectionata catre o tinta singulara, o colectivitate, o comunitate.
Atacul psihotronic face parte din instrumentarul oamenilor de afaceri, al politicienilor avizi de bani si de putere, al unor grupari teroriste si nu numai.
Deoarece orice individ, grup sau alta forma de manifestare globala care foloseste acest instrumentar crud al atacului psihotronic in opinia mea este un terorist.

IAR PSIHOTRONICA ESTE O ALTA FORMA DE RĂZBOI, UN RĂZBOI AL MILENIULUI III.
EXISTA DISPOZITIVE DE ATAC DAR SI DISPOZITIVE DE APĂRARE.

DISPOZITIVELE DE ATAC FUNCŢIONEAZĂ IN CONFORMITATE CU LEGILE FIZICII PENTRU A PROGRAMA CREIERUL PE O ALTA FRECVENTA CARE SA II FIE FATALA.
EX : TELEFONUL CU SUNET ALB-CARE IŢI 'ARDE CREIERUL' (PROIECTUL MK-ULTRA).

DISPOZITIVUL DE APARARE ESTE DE TIP ORGONIC-TORSERUL-REALIZAT DIN CRISTALE DE CUART SI CUPRU, CARE INTRA IN REZONANTA OFERIND PROTECŢIE.

Metodele de transmisie sunt de tip subliminal, cu o gama larga de tehnologii frecvenţiale de tip microunde sau radio/ tv.
Aceasta tehnologie fiind cu o vechime de mai bine de 30 de ani in slujba guvernelor lumii.

Ca un fapt divers fostul KGB a ajutat la dezvoltarea SIP (sistemul de influenţa psihotronica), care a fost foarte utilizat si care se pare avea rolul de a transforma soldaţii in roboti, un fel de zombi.
'SIP' se bazează pe o tehnica agresiva compusa din hipnoza si radiofrecvenţa (distrugerea organelor interne prin inducţie), aceasta fiind un proiect premergător celui din anii 60 care folosea telepatia sintetică.

ARTICOLUL IN SINE AR PUTEA FI MULT MAI BINE DOCUMENTAT DACA AS ALEGE SA FOLOSESC TOATĂ INFORMAŢIA DIN DOTARE, DAR MA OPRESC AICI...




PE DATA VIITOARE
PS : NU UITAŢI SA VA CUMPĂRAŢI UN ORGON... ORICÂND PUTEŢI AVEA NEVOIE DE EL...

Orgon de camp electromagnetic (ORG)

Forma : cilindru sau trunchi de con
Dimensiuni : înălţime 6 – 10 cm; diametrele bazelor 7 – 12 cm
Matrice : răşina/ fier/ aluminiu; densitate medie
Cristale : 1 cuart dispus vertical
Bobine : nu
Destinaţie si utilizare : Neutralizează sau atenuează (in funcţie de distanta) efectele negative ale campurilor electromagnetice generate de antenele radio si de microunde (GSM) precum si efectele negative ale campurilor generate de liniile electrice de înaltă tensiune.
Dispozitivul poate fi utilizat atât in interior cat şi în exterior.
Raza de acţiune : 100 – 250 M















SURSA:
http://orgontech.net/ro/dispozitive-orgonice-pasive-standard/

SI INCA CEVA...

Niciun comentariu: