marți, noiembrie 19

"DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI !"SUNTEM FLAMANZI SI GOI ,SATUI DE VOI!


ROMANIA! Tara noastra...plina de tot felul de lucruri ,dar mai ales CONDUSA DE TAMPITI !

















Ii vezi peste tot la ghiseie ,in scoli,pe strada,la universitate,la catedra si uneori cu tine in pat! Acum va dati seama ca nu fac discriminari,e valabil si pentru femei si pentru barbati!
Tampiti sa fie....fara numar,fara numar..vorba manelistului..
Tampiti mai sunt ,daa..la volan,pe net,dar mai ales in fruntea statului,si stau aia maiculita,inghesuiti ca mustele pe zepelin in Parlament,Senat,si  in  alte "apendice"...
Mustele astea iubitoare de zepelin ,sunt din alea de le place sa suga sangele romanilor  si altele ca deh, fiecare face ce vrea la el sub patura!!
Treaba lor insa, cand ii vezi ca bazaie in murdaria lor, cu bale la gura si nu fac nimic pentru tara asta, iti vine sa ii dai foc la zepelin ,sa se duca dracu cu totii....
Candva am scris "Dilema prizonierului", adaptata situatiei romanesti si ma gandeam acum cateva zile, ca astia  sigur au facut vreun pact cu dracul, sa le salveze zepelinul si mazga in care stau si se lafaie ca altfel nu imi explic.

Normal ca nu imi explic si urmatoarele:

1.Muncim "teoretic" pana la adanci batraneti, asta daca nu cumva ne ia dracu inainte si murim de inanitie,ca de muncit nu avem unde....
La matura nu te primeste ca ai prea multe studii,unde ai studii nu te primeste ca nu ai experienta,cand ai experienta si studii nu ai pile sau nu iti place "acadeaua"..potentialului sef.
2.Daca iti continui studiile esti prea batran pentru vreun tampit care se crede Dumnezeu si te intreaba ..ce ai facut pana la 30 de ani cu viata ta..in gand imi vin tot felu, de interjectii,abjectii ,dar sfarsesc sa il dau dracu ,...in gand si sa schitez ,un zambet tampit in timp ce consider, ca ma-sa si-a stricat curu cu el cand l-a facut ..
3.Toata lumea vorbeste despre resurse europene ,promovare ,etc si etc si etc...unde dracu sunt ca nici nu ai cum sa ajungi la ele ,nici nu le vezi ..daca nu ai ceva "maruntis" de aruncat la intersectii. La intersectii zic,fiindca vedeti voi ,fara ele te duci bou desi venisei vaca...
4.Ce nu inteleg, e cum un puscarias poate sa huzureasca, dupa ce a venit degeaba in lumea asta iar un copil trebuie sa supravietuiasca cu amarata aia de alocatie..
Stiti mustelor cat lapte praf  mananca un nou nascut pe luna?
Fiindca mamele nu mai au lapte ,nu saracele ca si asa sunt stresate,lucreaza pana nasc ,sunt anemice si isi fac griji pentru orice clipa...
Ei bine, va spun eu ,un nou nascut mananca lapte de aproximativ 280 de ron, asta doar laptele ,foloseste cam 2 pachete de scutece,si daca fac o adunare, la prima vedere unui copil de la nastere ii trebuie in jur de 10-15 milioane ca sa se poata dezvolta armonios.
5.Ca nu exista respect,reguli,ca nimic nu este cum ar trebui,ca toti incultii ,tampitii ,cretinii si curvele ajung sa conduca masini de zeci de mii de euro si isi bat joc de oamenii din jurul lor.Nu sunt invidioasa stati calme mustelor..!!!
6.Ca armata,politia,servicii si alte institutii de stat ,care reprezinta legea ajung sa fie batjocorite,umilite si dezavuate de nemernicia unor si a altora iar nu pot intelege.
Este drept ca, gandesc dupa parerea unora comunist,a altora legionar,a altora tampit ,dar sincer daca e sa imi para rau, ca nu am prins vremurile lui Ceausescu ,este pentru ca atunci toata lumea muncea,cine muncea si avea rezultate era cunoscut,respectul era respect,politia nu era batuta si scuipata pe strada,copii mergeau cu drag la scoala si toata lumea avea ce ii trebuia.  Este drept ca imediat dupa ce postez acest articol trebuie sa imi inchiriez o hala frigorifica in care sa imi livreze "lumea buna "carnea.
Dar nu-i bai...
Daca e sa scriu ,despre toate nemerniciile din tara asta, atunci ar trebui musai sa nu uit de batranii tarii care dorm in parcuri,stau la colt de strada nemiscati si tristi,nu cer,nu vor, se roaga,doar, doar ,azi vor avea sa manance ceva.
Stiati voi toti aia din masinile voastre scumpe ,din jilturile voastre aurite, cati amarati sunt pe strazile pe care voi va faliti cu banii vostrii?
Enorm de multi,le-a mai rams doar saracia,frigul,lipsurile,rusinea, sufletul si rugaciunea,doar asta ii mai salveaza!
 Opriti-va in loc voi guvernati o clipa din bazaitul vostru gretin si aduceti-va aminte de copii din spitale care primesc o lingura stricata de mancare,de copii din centrele de copii care sunt nemancati,abuzati ,maltratati,folositi redusi la starea de scalvi,impinsi sa se prostitueze,sa dea in cap, sa omoare ca sa poata trai.
Stiati ? Habar nu aveti!
Luati la cunostinta situatia copilasilor, care merg pe jos kilometrii ca sa invete o bruma de invatatura.
Opriti-va, o clipa si mergeti sa vizitati un bolnav muribund pe patul unui spital, de stat de oriunde din tara asta,luati aminte!

SE MOARE CU ZILE SI VOUA NU VA PASA!!

Avem datorii,e criza, dar eu spun ca avem:

 DATORIE FATA DE TARA SI FATA DE ROMANI!
AVETI CRIZE DA,ATUNCI CAND VEDETI SARACIE ,CRIZA ASTA VA PROVOACA AMNEZIE SI REPULSIE !
REPULSIE FATA DE ROMANI!
REPULSIE  FATA DE CEI CARE V-AU VOTAT,SI-AU PUS VIATA LOR SI A COPIILOR LOR IN MAINILE VOASTRE!
I-ATI TRADAT SI II TRADATI CHINUINDU-I ,VANZANDU-I ,UMILINDU-I!   RUSINE!
DACA AS PUTEA, V-AS LUA SI TITLUL SI RANGUL PENTRU O SAPTAMANA VESNICA  SI V-AS DUCE SA TRAITI PRIN TOATA TARA CU TOT CU FAMILIILE VOASTRE,SA VEDETI CUM E SA TRAIESTI DIN NIMIC SI SA TI SA CEARA  SA DAI DIN CE NU AI!

E adevarat neamul asta romanesc duce cu el povara suferintei si a nevoilor si a tributurilor ,dar mai stiu si ca neamul asta roman nu trebuie sa piara,nu trebuie sa se vanda nimanui.
Din pacate insa suntem vanduti si noi si pamantul asta suferind pe care calcam...
Dumnezeu sa ne aiba in grija pe toti cei plini de griji si de nevoi...


Doamne, nu uita de noi
Suntem saraci, plini de nevoi
Doamne, ocroteste-i pe romani

Doamne, nu uita de noi
Suntem saraci, plini de nevoi
Doamne, ocroteste-i pe romani

Suntem saraci si plini de-amar
Plansu' nostru-i in zadar
Doamne, ocroteste-i pe romani

Suntem saraci si plini de-amar
Plansu' nostru-i in zadar
Doamne, ocroteste-i pe romani

Saraca tara bogata
Mult ai trait suparata
Doamne, ocroteste-i pe romani

Saraca tara bogata
Mult ai trait suparata
Doamne, ocroteste-i pe romani

Transilvania mea sfanta
De mult ai fost tu ravnita
Doamne, ocroteste-i pe romani

De-aia nost Ardealu-i sfant
Cat om mai fi pe pamant
Doamne, ocroteste-i pe romani

De-aia nost Ardealu-i sfant
Cat om mai fi pe pamant
Doamne, ocroteste-i pe romani
 


ASTA CA SA INTELEAGA SI BARZAUNII AIA, DE VOR AUTONOMIE ,CA-I TARA NOASTRA NU A LOR!
II ARDEALU' NOST NU AL LOR!
DACA NU LE CONVINE ,VIA PE CAMPIE CA SE MAI VEDE INCA URMA....

Doamne Ajuta,

Niciun comentariu: