sâmbătă, octombrie 20

MEDICAMENTE COMPENSATE,IN REGIM GRATUIT


Intr-un mail am primit urmatorul mesaj ,din consideratie si respect pentru dv cititorii mei vi-l aduc la cunostinta..


Stimati camarazi,
Centrul de Medicina , Diagnostic si Tratament"Academician Stefan Milcu"(CMDTA)/ ,cunoscuta ca  Policlinica Cobalcescu, ne-a comunicat, prin fax, ca incepand cu luna octombrie a.c., policlinica a incheiat contracte pentru acordarea de MEDICAMENTE COMPENSATE,IN REGIM GRATUIT, pntru urmatoarele categorii de persoane:
-cadre militare in rezerva si in retragere, pensionari militari;
-militari pensionati din motive de invaliditate ca urmare a unor accidente de serviciu sau a unor boli contractate in timpul si din cauza indeplinirii obligatiilor militare care ulterior, au optat pentru pensia din sistemul asigurarilor sociale de stat;
- veteranii, vaduvele si invalizii de razboi precum si alte categorii de persoane, prevazute in legi speciale.
Farmaciile de mai jos  pot deservi, cu MEDICAMENTE COMPENSATE,IN REGIM GRATUIT, si cadre militare in rezerva si in retragere, pensionari militari, in baza unei retzete si a unei declaratii pe proprie raspundere din care sa rezulte ca ati iesit la pensie din MApN, mentionand totodata si medicul de familie de care apartineti. Mai multe detalii puteti obtine la telefoanele de la fiecare farmacie.

JUDETUL ILFOV

1.SC SARAMED SRL
-Oras Otopeni, Str. 23 August nr. 9, Bl. U4, tel. 021 352.08.95, fax 021 352 08 99
-Vasii Rodica 0723 549 171

2.SC MIAFARM TRUST SRL
-Oras Chitila, Sos. Banatului nr.55, tel/fax 021 361 60 75
-Negrescu Mihaela 0722 271 068

Va rugam sa transmiteti acest anunt si camarazilor care nu poseda adrese de e-mail. Va multzumim.

Cu aleasa consideratie,
Consiliul de conducere al ADMRR "A.I.Cuza"


Sursa : un mail  al unui om extraordinar.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Interesant. Dar,mult mai interesant era daca publicati faxul emis de policlinica. In aceste conditii am fi cunoscut numarul de inregistrare la registratura policlinici [in soliciarile noastre am fi putut face trimitere la acest numar],am fi informati daca are contracte de furnizare a medicamentelor compensate in mod gratuit si cu alte farmacii din alte orase, nu numai din Ilfov.