vineri, ianuarie 13

ROMANI DIN LUMEA INTREAGA SUSTINETI SMURD! SALVATI INGERII IN ALB SI ROSU!SALVATI SMURD !

SALVATI INGERII IN ALB SI ROSU!SALVATI SMURD !
MA ALATUR DOMNULUI BUICU FLORIN SI SMURD TG-MURES IN LUPTA PENTRU VIATA !
A VENIT SI RANDUL MEU SA FIU ALATURI DE EI ASA CUM EI AU FOST ALATURI DE MINE!
SUSTIN SMURD! SUSTIN ARAFAT !
RESPECT TG-MURES SI CELOR CARE CRED IN SMURD !





















Dragi romani oriunde v-ati afla,
a venit momentul sa aratam ca suntem uniti .Ca suntem o forta care poate schimba ,care poate salva!

Chiar daca sunteti departe de tara ,aveti rude si familie aici in Romania.
Pentru ei si pentru siguranta si binele lor SUSTINETI SMURD ! SUSTINETI ARAFAT !

IMPREUNA PUTEM INVINGE!
IMPREUNA PUTEM SALVA !
IMPREUNA PUTEM SCHIMBA !





















Dragi susţinători: ce facem noi aici este un exerciţiu democratic prin care incercam să convingem Ministerul Sănătăţii şi Parlamentul României să se gândească de două ori înainte să voteze o lege care îi poate afecta pe toţi cetăţenii. Vă rugăm NU mai postaţi comentarii în care înjuraţi, blestemaţi sau înfieraţi puterea sau pe preşedintele ţării dincolo de limita decenţei. Ne îngreunează misiunea. Majoritatea au scris şi scriu lucruri frumoase, opinii argumentate, sfaturi cutremurătoare. Ajutaţi-ne să dovedim că putem fi o forţă păstrând civilitatea în discurs!











SURSA:
https://www.facebook.com/SalvarepentruSMURD
https://www.facebook.com/buicu.florin

Un comentariu:

Robert Horvath spunea...

C.I.A PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE !

SCMDRR declanşează acţiunile de protest anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale pe 19 şi 24 ianuarie !
Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi

Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.

în anul 1998: 36.500 ofiteri;

- la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;

la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;

CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. . Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.