vineri, decembrie 9

MILA TA DOAMNE ASUPRA LOR ! O RUGACIUNE PENTRU CELE DOUA STUDENTE !
Doua studente la ACADEMIA NATIONALA DE INFORMATII AU FOST SPULBERATE PE TRECEREA DE PIETONI.
Din nefericire una dintre ele doua fete a decedat.
Conform surselor din cadrul A.N.I,aceasta era o studenta foarte buna cu un viitor ce promitea.
Cealalta fata implicata in accident este in stare grava la spital,declara aceleasi surse.

DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA PE CEA CARE SE PREGATEA SA SERVEASCA TARA SI INTERESELE EI CHIAR CU PRETUL VIETII SALE!
FIE CA SOARTA SI BUNUL DUMNEZEU SA II MANGAIE FAMILIA SI SA II INTAREASCA PARINTII!

DUMNEZEU SA O IERTE !
AMIN!

DOAMNE AI GRIJA DE CEA CARE ACUM MAI MULT CA ORICAND ARE NEVOIE DE AJUTORUL TAU.
DA-I DOAMNE IAR SANATATE SI PUTERE !
APARA FIINTA EI DE TOT RAUL SI DA-I PUTERE SA SE RIDICE!

AMIN!
Doamne, Doamne, Creatorule si Ziditorule a toate, Cel ce ai pus in sufletul omenesc puterea dragostei ce leaga inimile apropiate si ne-ai dat noua, ca pe o sete, trebuinta de a ne cauta semeni, spre a ne impartasi aceleasi ganduri si simtiri, insuti Tu, Preabunule Doamne, cauta cu indurare spre durerea grea care-mi framanta astazi fiinta, ca si oarecand durerea care a lovit pe proorocul si imparatul David care, la stirea mortii prietenului sau Ionatan, astfel jelea: "Munti din Ghilboa! Nici roua, nici ploaie sa nu cada peste voi! Cum au cazut vitejii in mijlocul luptei ?! Cum a murit Ionatan pe dealurile tale, ma doare de tine, frate Ionatane! Tu erai placerea mea, dragostea ta catre mine era uimitoare!".

Asculta Doamne, rugaciunea pe care eu, smeritul, Ti-o inalt din inima curata, dar franta de durere, precum ai ascultat rugaciunea Fiului Tau si Mantuitorului nostru. Care venind in Betania si afland mort pe prietenul Sau Lazar, S-a intristat cu duhul si-l plangea in fata iudeilor, care vazandu-L au grait: "iata cat il iubea de mult!".

Da, Doamne, sufletului robului Tau (numele), iertare pacatelor cate ca un om, cu stiinta sau fara stiinta, a savarsit in aceasta viata si-l asaza pe el in cortul dreptilor si sfintilor care din veac au placut Tie,- ca Dumnezeul milei si al indurarilor esti si binecuvantat in vecii vecilor. Amin!

SURSA POZA:http://www.trilulilu.ro

Niciun comentariu: