vineri, august 19

HAOSUL PUTERII INTRE RENASTERE SI AUTODISTRUGERE.RENUNTAREA LA SUVERANITATE VIA SCLAVIA GLOBAL EUROPEANA.MOSCOVA ISI CONSOLIDEAZA VIITORUL.

































Candva ,cineva ma acuza ca simpatizez cu Moscova..

Evenimentele din politica externa si interna m-au facut sa scriu acest articol..intr-o abordare strict personala..

Presedintele tarii mister B ,doreste ca Romania sa renunte la suveranitate in favoarea unei guvernari globaliste sub un presedinte ales pe un mandat de 2 ani.

Ce este aceasta suveranitate la care trebuie sa renuntam?

"Suveranitatea este dreptul exclusiv de a exercita autoritatea supremă politică (legislativă, judiciară sau/și executivă) asupra unei regiuni geografice, unui grup de oameni sau asupra lor înșiși.
În general, doctrina dreptului internațional a îmbrățișat teza potrivit căreia suveranitatea, ca instituție, „...apare din momentul în care încep să existe state”.

Cu alte cuvinte ne dizolvam statul si il punem la dispozitia celorlalti.
Cam cine ar fi "ceilalti?"Germania,Franta si restul...
Ce avantaje am avea inafara de faptul ca am reusi sa distrugem sute de ani de latinitate?
Un mare VACS !

Adica nu vom mai putea avea :

*Suveranitate = calitatea de a fi suveran, de a dispune liber de soarta sa; independență; putere supremă.
*Suveranitate națională = independența unui stat față de alte state.
*Suveranitate de stat = supremație a puterii de stat în interiorul țării și independență față de puterea altor state.

Si uite asa vom auzi pretutindeni:

Szia!
- Szervusz, hogy vagy?
- Jól, köszönöm. És te?
- Köszönöm, én is.
- Akkor jó, viszlát.
- Viszontlátásra.
- Salut!
- Servus, ce mai faci?
- Bine mulţumesc. Dar tu?
- Mulţumesc, şi eu
- Bine atunci, la revedere.
- La revedere.

Si ne vom incepe poate ziua cu :

-jó reggelt! bună dimineaţa
-jó napot! bună ziua
-jó estét! bună seara
-jó éjt! noapte bună
-jó éjszakát! noapte bună
-csókolom sărut mâna


Mie sincer imi place si limba si oamenii,insa nu despre asta vorbim.

Sau vom fi nevoiti sa vorbim la "job" in chineza,turca si araba,daca este sa ma iau dupa cei care vin cu investitii si monopol pe pamant romanesc.

Si toate astea pentru ca:
"Seful statului a apreciat ca viitorul Uniunii Europene ca structura politica de forta este “incert” daca nu se iau “deciziile care trebuie luate pentru functionarea UE”.

“UE pierde constant, in ultimii zece ani, in competitivitate in raport cu China, SUA, cu alte mari puteri economice. Si cand nu ai forta economica, nu poti fi nici o forta militara. Degeaba ataci Libia, ca nu castigi razboiul. Iar securitatea este fundamentala, iar securitate nu se poate face decat cu bani, iar banii nu pot fi produsi decat de o economie performanta. Iar o economie fragmentata, cu politici diferite in 27 de state nu ne face competitivi din punct de vedere economic. Ne trebuie, ca europeni, performanta economica, ne trebuie securitate si aceste doua elemente fundamentale nu pot fi facute decat prin decizii politice fundamentale. Si repet teza prin care am trecut deja: trebuie sa decidem repede, in următorii doi-trei ani, daca vom crea “Statele Unite ale Europei” sau nu”.

“Si subiectul este extrem de delicat si dificil pentru ca trebuie asigurat un leadership formidabil la nivel european, care sa convinga cele 27 de natiuni – 28, ca intra si Croatia de indatăa- ca numai prin cedarea masiva de suveranitate Europa mai poate ramane o mare putere economica si o putere militara pe masura, capabila sa asigure securitatea cetatenilor ei”, a declarat presedintele Basescu, la tabara de vara de la Sulina, organizata pentru tinerii români care trăiesc în diaspora.

Seful statului a precizat ca este vorba despre punctul sau de vedere, ca nu sunt “decizii subterane” luate la nivelul UE, ci este “viziunea” sa cu privire la evolutia Europei in continuare."

Din punctul meu de vedere UE NU NE VA DA MAI MULT NICIODATA,NU NE VA IUBI NICIODATA SI NE VA EXPLOATA CA SI PANA ACUM IN ACEEASI MANIERA.
Adica vom fi la fel de saraci ca si pana acum,poate chiar mai saraci ,mai indatorati si fara speranta.
LEGILE TARII SE VOR SCHIMBA,IMPLICIT SI CELE REFERITOR LA LIBERTATI SI PROPRIETATE!
Daca acum avem si drepturi si bunuri ,dupa asta nu se stie daca vom mai avea ceva,drept asupra ceva sau ce vom fi.Poate oameni liberi sau poate sclavi pe plantatia global europeana!

In timp ce la vecinii rusi problema "se pune" altfel.
Moscova isi iubeste tara,radacinile si trecutul, in timp ce noi vrem sa dezintegram tot.
Astfel ca:

Rusia le cere republicilor autonome sa renunte la principiul de suveranitate din propriile Constitutii. Potrivit presei internationale, Curtea Constitutionala din Rusia le-a cerut acestor republici sa renunte la principiul de suveranitate mentionat in Constitutiile lor, pentru ca intra in contradictie cu legislatia federala.

Printre aceste republici se numara Tatarstan, Baskiria, Baskotorstan, Saha (Iakutia), Tuva, Cecenia, Bureatia, regiunea Krasnodar, Nenetk si Iamalo-Nenetk, Kabardino-Balkaria, potrivit Adevarul. In legatura cu acestea, la care se adauga si restul republicilor autonome care au fost parte din fosta URSS, Curtea Constitutionala rusa a atras atentia institutiilor responsabile cu legislatia din aceste tari in legatura cu necesitatea aplicarii legislatiei regionale conform Constitutiei si deciziilor Curtii Constitutionale.

Conform Kommersant, citat de NewsIn, principiul de suveranitate, sub forma diverselor formulari, este prezent in Constitutiile din numeroase regiuni si republici autonome din Rusia, cu statut de subiect federal. Inca din 2000 si 2001, Curtea Constitutionala a decis inadmisibilitatea prezentei in Constitutiile regiunilor si republicilor autonome din Rusia a prevederii privind suveranitatea acestora, insa pana in prezent nu au fost luate masuri in acest sens.

ASTA CA SA NU MAI POMENIM DE FAPTUL CA PUTIN DORESTE UNIREA FEDERATIEI RUSE CU BELARUSUL LUI LUKASENKO.

BELARUSUL ESTE IMPARTITA IN 7 CENTRE ADMINISTRATIVE :
1 Minsk (capitală)
2.Brest (Brest)
3.Gomel (Homiel)
4.Grodna (Hrodna)
5.Moghilău (Mahiloŭ)
6.Minsk (Minsk)
7.Vitebsc (Viciebsk)


Iata ca se pregateste o "ofensiva" in forta .
Rusia vrea sa redevina marele imperiu.
Si..

"Rusia considera ca infiintarea unei organizatii pentru securitate si cooperare in zona Golfului Persic ar putea deveni fundamentul unei vieti post-conflict in Orientul Mijlociu, relateaza agentia Interfax, citata de Rompres. Partile interesate ar trebui sa isi asume mai multe obligatii, care vor garanta stabilitatea in zona Golfului Persic. Printre aceste obligatii ar trebui sa se numere refuzul de recurgere la forta, respectarea suveranitatii si integritatii teritoriale si o reglementare pasnica a conflictului. „Este de asemenea important sa ajungem la acorduri referitoare la probleme precum controlul armelor si combaterea terorismului international“, a declarat adjunctul ministrului rus de Externe, Aleksander Saltanov, in cadrul conferintei internationale Bahrain Civilization Dialogue. Saltanov considera ca astfel de idei sunt „complete, insa nu inlocuiesc eforturile internationale destinate sa solutioneze criza din Iran si alte probleme."

Asta explica si pozitia Rusiei in ceea ce priveste problema siriana.

Moscova se opune apelurilor americane si europene ca presedintele sirian, Bashar al-Assad, sa renunte la putere.

"Nu sustinem asemenea apeluri si credem ca este necesar sa-i dam timp regimului presedintelui Assad sa realizeze toate procesele de reforma care au fost anuntate", a spus ministerul rus de Externe, potrivit Reuters, citat de ziare.com.

Joi seara, presedintele american, Barack Obama, i-a cerut presedintelui sirian, Bashar al-Assad, sa renunte la putere.

Intr-un comunicat de presa, Obama a spus ca a venit timpul ca sirienii sa-si hotarasca propriul destin, si ca SUA va sta ferm de partea lor.

La scurt timp dupa comunicatul lui Obama, Uniunea Europeana, prin persoana sefei diplomatiei europene, Catherine Ashton, i-a cerut acelasi lucru lui Assad."

Dupa cum puteti vedea toate sunt bune si frumoase.Pacat ca noi avem ochisorii inchisi,lipiti sau chiar scosi de nu vedem cum sta treaba.Pacat ca suntem surzi si superficiali si ca trebuie sa ne arate altii cum sta treaba.
"
Cel mai important partid palestinian, Fatah, acuza Israelul de "extorcarea politica" a Romaniei si Bulgariei, in cazul recunoasterii proclamarii independentei Palestinei la Organizatia Natiunilor Unite. Purtatorul de cuvant al Fatah, partid care conduce guvernul palestinian, Dr. Fayez Abu Eitah, a declarat ca Israelul "extorcheaza" Romania si Bulgaria, profitand de conditiile economice din aceste doua state, informeaza agentia Ma'an. Politicianul palestinian se referea la faptul ca presa a scris ca guvernul israelian a oferit Romaniei si Bulgariei, cu ocazia vizitelor premierului Netanyahu, o intelegere prin care 1.000 de muncitori din aceste tari sa primeasca permise de munca in Israel."

Asta in situatia in care Romania a votat pro Israel in defavoarea Palestinei la inceputul lunii iulie.


Ce va mai fi?
Nimic care sa ne mai surprinda...
Candva se spunea ca viitorul este al tinerilor,ca ceea ce realizam acum este pentru cei care vin dupa noi.
Asa era atunci..
Acum semanam discordie,intrigi,tesem aliante bazate pe interese care distrug integritati statale si etnice,omoram in numele dreptatii si ne numim anarhisti.
Ce lasam in urma?Cenusa,dezastre,morti si sange..nimic pentru cei ce vin dupa noi.
O lume distrusa,infometata,care se inarmeaza continuu in secret,o lume in care Vaticanul modifica religia,crezurile si libertatile.
O lume in care pruncii se nasc si mor fara dreptul la o sansa si un viitor.

Suntem pe marginea prapastiei cautand himere intergalactice...pana cand vom realiza ca suntem parte a unui mare abis.
Societatea umana se autodistruge..







pe data viitoare,

PS:Majuscula NU REPREZINTA UN TIPAT SAU UN URLAT,CI DOAR FOLOSIREA CAPS LOCK!





















sursa:
http://stiri.acasa.ro/extern/rusia-vrea-stergerea-principiului-suveranitatii-din-constitutiilor-republicilor-autonome-55716.html
http://stiri.acasa.ro/extern/rusia-vrea-o-organizatie-pentru-securitate-si-cooperare-in-golful-persic-51686.html
http://www.enational.ro/online-actualitate/basescu-vrea-statele-unite-ale-europei-si-renuntarea-la-suveranitate-71641.html/
http://www.rssmonster.ro
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.jokes-24.com/ro/images/upload/72542_sfarsitul_lumii_ultimele_clipe.jpg&imgrefurl=http://www.jokes-.com/ro/continentele%
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.tourismguide.ro
Alte materiale si surse.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ce ironie sa fii acuzata ca simpatizezi cu Moscova,tocmai tu!:)))

Unknown spunea...

Noa serbus. Istoria nu iartă ci se răzbună. Să sperăm că în acest caz istoria să nu reuşească a se răzbuna iar Băsescu să se ducă acolo unde-i este locul. Or mai fi, mai mult ca sigur, şi români printre români care să nu se lase cumpăraţi cu o pungă verde, folosită mai nou de PDL.

ADYSURRY spunea...

Anonimule naiba stie ce ai vrut sa spui..
Te astept cu ceva completari ca sa vad ce ineptii poti debita!
D-le abbilbal :cum ne-o fi, le-om duce toate..
IMPORTANT ESTE SA NU NE TRADAM TARA,PE NOI INSINE SI PE CEI CARE VIN DUPA NOI.

Anonim spunea...

Surry draga,lipsa umorului face cinste doar oamenilor cu un IQ sub mediu.Calmeaza-te,nu toata lumea te ataca.

Anonim spunea...

Noi cedam suveranitate, in timp ce altii isi consolideaza suveranitatea. Sumtem vanduti ca vitele la targ. Nu mai exista nici un respect pentru Patrie, trecut, prezent si viitor. Ne-am nascut intr-un moment neprielnic al istoriei.
E adevarat trebuie sa ne conformam trendului globalist, dar nici chiar asa. Daca am fi fost o tara "asezata" economic, altele ar fi fost datele problemei.
Pana una alta, Patrie si Onoare.