miercuri, mai 18

TOP SECRET:DIN CONSPIRATIILE LUI 11 SEPTEMBRIE, MOARTEA LUI OSAMA BIN LADEN .














Am revenit..
Intreaga lume fierbe.Intrebarile fara raspuns ,misterul mortii lui Osama a ramas "nedescoperit".
Supozitii putem face oricare dintre noi bazandu-ne pe scenarii care pot fi sau nu aproape de adevar.
Prin multitudinea de e-mailuri primite am gasit ceva interesant,care mi-a atras atentia,era un insert dintr-un articol in engleza,eu il voi atasa asa cum l-am primit.

Ceea ce se scrie acolo, poate sau nu sa fie adevarat.Insa...




Iata deci:

"Un oficial al guvernului SUA declara ca Bin Laden a murit in 2001, iar atentatele de la 11 septembrie au fost o operatiune tip „steag-fals” :
Fostul deputat adjunct si secretar de stat sub trei administratii diferite, Steve R. Pieczenik, spune ca este pregatit sa spuna unui mare juriu federal numele unui general de top care i-a spus direct faptul ca atacurile de la 11 septembrie au fost o inscenare.
Dr. Steve R. Pieczenik, un informator de top din cadrul guvernului, un om care a detinut numeroase si diferite pozitii influente sub trei presedinti diferiti si inca colaboreaza cu Departamentul Apararii, a declarat ieri in cadrul emisiunii Alex Jones Show o stire socanta si anume ca Osama Bin Laden a murit in 2001 si ca el s-a pregatit sa depuna marturie in fata unui mare juriu modul in care un general de top i-a spus direct ca atacul 9/11 a fost o operatiune sub identitate falsa („steag fals”).

Pieczenik nu poate fi considerat ca ar fi un „teoretician al conspiratiei”. El a servit ca secretar de stat adjunct sub trei administratii diferite, Nixon, Ford si Carter, in timp ce lucra, de asemenea, pentru Reagan si Bush senior si inca mai munceste ca si consultant pentru Departamentul Apararii. Fost Capitan al Marinei SUA, Pieczenik a obtinut doua premii prestigioase Harry C. Solomon la Harvard Medical School si in acelasi timp a obtinut doctoratul la MIT (Massachusetts Institute of Technology).


Fiind recrutat de catre Lawrence Eagleburger ca secretar de stat adjunct in domeniul managementului, Pieczenik a continuat sa-si dezvolte „principiile de baza pentru razboiul psihologic, combaterea terorismului, strategia si tactica de negocieri transculturale pentru Departamentul de Stat american, comunitatile militare si de informatii si alte agentii ale guvernului Statelor Unite”, in timp ce a elaborat, de asemenea, strategii fundamentale pentru salvarea de ostatici, care au fost ulterior flosite in intreaga lume.

Pieczenik a mai servit, de asemenea, ca senior in tactici politice in subordinea secretarilor Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz si James Baker si a lucrat pentru campania electorala a lui George W. Bush impotriva lui Al Gore. Palmaresul sau subliniaza faptul ca el este unul dintre oamenii cu cele mai profunde conexiuni in cercurile serviciilor de informatii secrete din ultimele 3 decenii cel putin.

Personajul lui Jack Ryan, care apare in multe romane ale lui Tom Clancy si a fost, de asemenea, jucat de Harrison Ford in cunoscutul film Patriot Games din 1992, se bazeaza pe persoana lui Steve Pieczenik.

In aprilie 2002, cu peste noua ani in urma, Pieczenik a spus in cadrul emisiunii Alex Jones Show ca Bin Laden „era deja mort de luni de zile” si ca guvernul a planuit sa astepte momentul cel mai oportun din punct de vedere politic pentru a lansa subiectul si totodata cadavrul sau. Pieczenik ar fi in pozitia de cunoscator, avand in vedere ca l-a intalnit personal pe Bin Laden si a lucrat cu el in timpul razboiului impotriva sovieticilor in Afganistan, pe la inceputul anilor 80.
Pieczenik a spus ca Osama Bin Laden a murit in 2001, „nu pentru ca fortele speciale l-ar fi ucis, ci pentru ca medicii CIA l-au tratat si era inscris in registrul secret de informatii cu sindromul Marfan”, adaugand ca guvernul american stia ca bin Laden a fost mort dinaintea invadarii Afganistanului.
Sindromul Marfan este o boala genetica degenerativa pentru care nu exista nici un tratament permanent. Boala scurteaza grav durata de viata a suferindului.
„El a murit de sindromul Marfan, iar Bush junior stia despre asta, comunitatea serviciilor si informatiilor secrete stia despre el”, a declarat Pieczenik, specificand modul in care medicii CIA l-au vizitat pe Bin Laden in iulie 2001 la Spitalul American din Dubai.

„El era deja foarte bolnav de sindromul Marfan, aflandu-se pe moarte, asa ca nimeni nu a trebuit sa-l omoare”, a adaugat Pieczenik, declarand ca Bin Laden a murit la scurt timp dupa atentatele de la 11 septembrie in resedinta lui din Tora Bora.

„In cazul in care va intrebati daca comunitatea de informatii sau CIA s-au ocupat de musamalizarea acestei situatii, raspunsul este da, categoric da”, a declarat Pieczenik, referindu-se la declaratia ziarului Sunday’s cum ca Bin Laden a fost ucis la complexul sau in Pakistan si adaugand „Acest intreg scenariu in care veti vedea o gramada de oameni care stau acolo si privesc intens si in direct la un ecran mare asasinarea teroristului, acestea sunt prostii”, referindu-se la imaginile publicate de Casa Alba, care pretind sa-i arate pe Biden, Obama si Hillary Clinton uitandu-se la operatiunea de ucidere a lui Bin Laden in direct pe un ecran de televizor.

„Este o mare inscenare, o simulare, suntem intr-un teatru american al absurdului… De ce facem asta din nou… Omul e mort de noua ani deja… De ce, in mod repetat, guvernul trebuie sa minta poporul american”, a intrebat Pieczenik.
„Osama Bin Laden a fost complet mort, deci acesta nu ar fi putut fi atacat sau confruntat sau ucis”, a declarat Pieczenik, glumind ca singurul mod in care s-ar fi putut intampla ar fi fost cazul in care fortele speciale au atacat o morga.
Pieczenik a declarat ca decizia de a lansa aceasta farsa a fost luata acum pentru ca Obama a ajuns la un nivel scazut prin prabusirea rating-ului de aprobare si din cauza faptului ca problema cu certificatul de nastere i-a explodat in fata.
„A trebuit sa dovedeasca faptul ca el e mai mult decat american… trebuit sa fie agresiv”, a spus Pieczenik, adaugand ca farsa a fost, de asemenea, o modalitate de izolare a Pakistanului, ca razbunare la opozitia intensa a programului Predator care a ucis sute de pakistanezi.
Demitand raportul guvernului de asasinare a lui Bin Laden ca o „gluma bolnava” pe seama poporului american, Pieczenik a spus: „Ei sunt atat de disperati sa-l faca viabil pe Obama, sa nege faptul ca el nu ar fi fost nascut aici, orice intrebari sau nereguli cu privire la trecutul sau, sa-l faca sa para asertiv… pentru ca acest presedinte sa fie fi din nou ales si astfel publicul american sa poata fi pacalit inca o data”.

Afirmatia lui Pieczenik, aceea ca Bin Laden a murit in urma cu aproape zece ani, este repetata de catre profesionisti ai serviciilor secrete precum si de numerosi sefi de stat din intreaga lume.

Bin Laden „a fost folosit in acelasi mod in care atentatele 11 septembrie au fost folosite pentru a mobiliza emotii si sentimente ale poporului american, in scopul de a merge la un razboi care a trebuit sa fie justificat printr-o naratiune creata de Bush junior si Cheney despre lumea terorismului ”, a declarat Pieczenik.
In timpul interviului de la Jones Alex Show de acum 2 zile Pieczenik a afirmat, de asemenea, ca i-a fost relatat direct de catre un general important ca pe 11 septembrie a fost un ordin de neinterventie militara si o operatiune de tip „steag fals” si ca el este pregatit sa mearga la un mare juriu pentru a dezvalui numele generalului.
„Ei au condus atacurile”, a declarat Pieczenik, numindu-i pe Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Stephen Hadley, Elliott Abrams si Condoleezza Rice, printre altii ce au mai fost direct implicati.

„Am predat aceste tipuri de operatiuni la Colegiul National de Razboi, le-am predat sub toate aspectele si modalitatile de operare, asa ca am stiut exact ce a fost facut publicului american”, a adaugat el.
Pieczenik s-a tot repetat ca el e perfect de acord sa dezvaluie numele generalului care i-a spus despre 11 septembrie ca a fost o lucratura interna, intr-un tribunal federal „astfel incat sa putem clarifica acest lucru din punct de vedere legal, nu cu stupida Comisie 9/11, care a fost absurda”.
Pieczenik a explicat ca el nu e un liberal, nici un conservator sau un membru de partid de ceai, ci doar un american care este profund ingrijorat de directia in care se indreapta tara lui"


DACA ACESTE LUCRURI SUNT ADEVARATE ,DACA TOT CEEA CE S-A FACUT A FOST O MASINATIUNE MACABRA GENERATA DE INTERESE GLOBALISTE,ATUNCI TOTI CEI CARE LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI VOR DESCOPERI CA AU FOST INSELATI.
CA NICI UN TRATAT DE ANTITERORISM SAU DE CONTRATERORISM NU ISI MAI ARE APLICABILITATEA.
CAT DESPRE DREPTURILE OMULUI NICI NU MAI POT SPUNE NIMIC.
UN INTREG HAOS IDEOLOGIC.
INSA ASTFEL DE "ADEVARURI" SE DECLASIFICA DUPA SUTE DE ANI...DIN PACATE SAU DIN FERICIRE!
CEI CARE DORESC SA PARCURGA INTREG MATERIALUL IN LIMBA ENGLEZA PLUS FILMULETELE ATASATE O POT FACE PE :

http://www.infowars.com/top-us-government-insider-bin-laden-died-in-2001-911-a-false-flag/.


"ISTORIA NE VA JUDECA PE TOTI"...


pe curand,

2 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Surry-oara , e foarte posibil ca tipul sa aiba mare dreptate ! Si eu inclin sa-im dau dreptate, mai ales ca am citit, nu mult dupa atentatul de la 11 sept,exact aceeasi teorie scrisa de un francez mi se pare, nu-mi mai aduc aminte de numele lui ! Dar zicea ca in atentatul de la turnurile gemene nu a murit nici un evreu, interesant fiind faptul ca acestia nu s-au prezentat in ziua respectiva la lucru ! Asta spune ceva ! Dar oare adevarul gol golut il vom afla vreodata ? Inclin sa cred ca nu ! Mircea C

Anonim spunea...

In lumea „informatiilor secrete” din totdeauna au fost si vor fi „masinatiuni macabre”.
De aceea toti cei pregatiti in „anti’ si „contra” de tot felul, trebuie sa fie bine pregatiti, iar tratatele de aceea sunt, ca sa fie studiate si sa se invete cate ceva din ele.
Toti cei chemati, trebuie sa fie foarte atenti la ce spun ‚pacatosii”, gura lor, adevar graiesc.
In inflatia asta de informatii de tot felul, intotdeauna se vor strecura adevaruri subtile, trebuie doar, sa avem ochi si urechi.