duminică, mai 22

NEGOCIERI ISRAELIENE,REFUZUL JIHADULUI ISLAMIC,RANI VECHI SI OPINII NOI.MUSULMANI VERSUS NON-MUSULMANI.














"Yafez Azzam, lider spiritual al Jihadului Islamic, se afla pe lista Israelului cu cei mai cautati teroristi. A supravietuit mai multor operatiuni de lichidare si nu renunta la agenda razboinica.
Jihadul Islamic nu va sustine nici un guvern care sa recunoasca Israelul, care sa negocieze cu Tel Avivul. Noi de multa vreme am tot zis ca negocierile cu Israelul vor fi fara sfirsit si fara rezultat.
Ce inseamna "solutie" pentru Jihadul Islamic, distrugerea statului Israel? Jihadul Islamic a transmis de multe ori acest mesaj.

Nu vrem sa distrugem pe nimeni. Israelul ne distruge pe noi. Noi ne vrem doar drepturile. Israelienii ne-au ocupat paminturile, noi doar ne aparam si vrem inapoi ce e al nostru. Atit.

Pentru SUA si alte tari, Jihadul Islamic este o organizatie terorista

Cine-s teroristi? Teroristi sint cei care au ocupat Irakul, au aruncat bomba atomica in Japonia, au aruncat sute de bombe in Liban. Noi doar rezistam ocupatiei. Bush e teroristul, el a adus razboaie peste tot in lume. El sprijina comportamentul brutal al Israelului si vrea ocupatie in Irak, el a sprijinit razboiul din Liban.

Atunci care este solutia, dupa parerea dumneavoastra?

Israelul joaca un rol foarte important si e cauza nenorocirilor palestinienilor, alaturi de SUA si chiar de tarile arabe. Avem drepturile noastre, iar Israelul ar trebui sa ne dea inapoi aceste drepturi."
"Bush e teroristul. El a pornit razboi sfidind ONU si fara permisiunea ONU.

Jihadul Islamic este acuzat ca e finantat de Iran.

Cred ca exista o confuzie. Jihadul Islamic are o relatie foarte buna cu Iranul si o relatie de prietenie cu toti cei care sprijina lupta palestinienilor impotriva ocupatiei si care ajuta rezistenta. Jihadul Islamic are o buna relatie cu Iranul, pentru ca Iranul este impotriva ocupatiei israeliene si sprijina dreptul palestinienilor de a rezista si de a lupta pentru libertate. Dar Jihadul Islamic isi ia singur deciziile, nimeni nu ne influenteaza ori ne impune ceva. Nu le permitem prietenilor nostri apropiati sa intervina, sa ne influenteze deciziile. (Carmen Gavrila, corespondent special al Radio Romania Actualitati in Liban)

Cei mai periculosi
Jihadul Islamic promoveaza instalarea unui regim islamic sunnit dupa modelul regimului siit iranian. Desi e miscare sunnita, are la baza filosofia ayatollahului Khomeini - teocratia. Sint faimosi, pentru ca de fiecare data cind procesul de pace a fost relansat au organizat atentate, inclusiv sinucigase, in Israel, ca sa determine oprirea negocierilor intre Autoritatea Palestiniana si Israel. Din anul 2000 pina in prezent, au trimis cel putin 40 de atentatori sinucigasi si au organizat zeci de atacuri."

ASTA ERA ATUNCI ,SA VEDEM CUM ESTE ACUM...

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a respins vineri propunerea de creare a unui stat palestinian pe baza situaţiei frontierelor din 1967, cu ocazia întrevederii pe care a avut-o la Casa Albă cu preşedintele SUA, Barack Obama.

"Dacă Israelul este pregătit să accepte compromisuri generoase pentru pace, totuşi nu poate reveni la frontierele din 1967, pentru că acestea nu pot fi protejate", a spus Netanyahu.

Barack Obama a recunoscut că există "disensiuni" cu Israelul privind procesul de pace, avertizând că în procesul de pace din Orientul Mijlociu există "oportunităţi", dar şi "pericole".

Preşedintele SUA afirma, joi, că "frontierele Israelului şi Palestinei trebuie să aibă la bază liniile din 1967, cu schimburi convenite de cele două părţi, pentru a stabili graniţe sigure şi recunoscute pentru ambele state"

VOI MAI PUNCTA CATEVA LUCRURI SI despre :
-sinucigasii din atentate teroriste,cum sunt ei vazuti de catre musulmani,cum ne vad musulmanii pe noi asa numitii"non-musulmani",ce spune Coranul despre sinucidere si luarea vietii altor semeni indiferent de cauza ,si nu in ultimul rand, cum ii vad pe cei ce considera ca fac bine, sacrificand vieti in "razboiul sfant".Mici raspunsuri la vechi probleme de "actualitate".


Cineva spunea :

"Ce nevoie are Allah subhana Wa Taala de el?Absolut nici unul.Si cum as putea eu sa sa`mi sacrific viata pt. EL?Facind ce?
Eu cred ca acest lucru lasa loc interpretarilor de avem acum noua definitie pe care au imbratisat`o insusi musulmanii,Kamikaze=martir!
Cite mame din Palestina nu povestesc mandre ca fii lor s-au detonat si au devenit martiri???Iaca de aia avem ceea ce avem din media,de aia ne vad non-musulmanii asa cum ne vad.Pt. ca unii sustinem sus si tare ca nu ai voie sa te sinuciz,iar altii sunt mindri de fii lor "martir"(aka,sinucigasi)."

IATA DECI CA A FI SINUCIGAS DE SINE,UGIGAS AL ALTORA ESTE UN ACT DE MARE MANDRIE!


Altcineva ii raspundea:

"Personal cred ca aici sacrificiul este de fapt tot ceea ce faci ca sa fii pe calea lui Allah..sigur ar fi mai simplu sa te lasi in voia simturilor..dar,aici iti sacrifici simturile pentru a te face placut lui Allah...asa cum faci sacrificii pentru familie,copii ..etc...nu este vorba despre suicid sau ceva josnic...ba din contra este vorba de sacrificarea raului din noi.Pana la urma viata e doar o clipa..destul de dulce pentru a urma pacatul..dar,de ce sa n-o sacrificam ,adica sa inceram curatirea noastra pentru a pasi in rai?"

DECI SA INTELEG CA ATENTATUL TERORIST,MASACRUL ESTE SAVARSIT PENTRU CURATIRE?
SA FIE MOARTEA ALTORA CHEIA RAIULUI?! MA INDOIESC..

In alta ordine de idei iata ceva interesant:

"Cred ca in asta consta si diferenta intre conceptia crestina si cea islamica, sacrificiul suprem in numele credintei e pasiv in cazul crestinilor, prin acceptarea suferintei si a chinului , in timp ce la musulmani, e activ, prin lupta impotriva necredinciosilor , in ambele cazuri, martirajul asigurandu-le mantuirea."


IATA DECI CA NOI ACEI NUMITI NON-MUSULMANI SUNTEM CONSIDERATI INFERIORI,INCAPABILI DE MANTUIRE.
INSA EU TIN CONT DE CONSTANTIN BRANCOVEANU,DE FII SAI,DE TOTI MARTIRII PENTRU CREDINTA AI NEAMULUI ROMANESC SI SPUN:FALS!
SUNTEM MARTIRI AI SUFERINTEI,AI CAPULUI PLECAT,AL JUGULUI INFIERAT,SUNTEM MARTIRI AI BUNATATII,AL SARACIEI SI AL TRAIULUI MEREU LA LIMITA EXISTENTEI.SI PENTRU ASTA NU OMORAM ,NU EXPLODAM IN PIETE,LA METROU ,SAU DETURNAM AVIOANE.


IATA CE SPUNE UN "CUNOSCATOR MUSULMAN" DESPRE JIHAD:


"Jihadul exterior nu se suprapune peste conceptul laic de patriotism?
Daca o tara islamica este victima agresiunii unei puteri neislamice, atunci toti cetatenii tarii respective ar trebui sa participe la jihad-ul militaresc, datoria fiecarui musulman fiind sa accepte sacrificiul in numele lui Allah, deci sa lupte pentru apararea teritoriului.

Cum se explica jihadul in contextul campaniilor militare ale profetului Mohammed? La o prima vedere (superficiala) exista o contradictie intre razboiul defensiv, ce presupune jihadul, cu expansiunea musulmana, care pare condusa dupa principiul "cea mai buna arma de aparare este atacul". Tocmai din cauza acestei laturi de ‘aparare’ a credintei prin expansiune militara, nu misionarism (cale exclusiv pasnica), lumea nemusulmana nu-l poate accepta pe Mohammed. Cum explicati diferenta intre cruciade si campaniile militare conduse de Mohammed?


SA INTELEG CA ACEST FLAGEL NUMIT TERORISM ESTE CONSIDERAT A FI SIMILAR CU ACTELE DE BRAVADA EXECUTATE DE MOHAMMED?
DACA DA ATUNCI MISIONARISMUL ACTUAL ESTE UNUL SANGEROS .
ATUNCI INSEAMNA CA :CAMPANIILE MILITARE SI CRUCIADELE SUNT SUTELE DE ATENTATE?!


CACI:

"În spatele ideii de jihad, ca expediţie militară, se afla o puternică tradiţie războinică. Practic, jihadul a înlocuit razia preislamică atât de răspândită printre triburile arabe, canalizând odată cu apariţia statului islamic toată această energie distructivă internă spre exteriorul proaspetei comunităţi, în interesul statului islamic care se năştea. „În acest context – susţin unii istorici – se poate specula că jihad-ul este parţial o raţionalizare ideologică a raziei”. În ţinuturile deşertice, unde dispoziţia belicoasă era o stare mentală normală, razia reprezenta una din puţinele ocupaţii masculine.

În război musulmanii se conduceau după reglementările stabilite în cărţile războiului, precum şi după unele reguli cutumiare. Vom observa în exemplele următoare că aceste reguli erau stricte şi ofereau şansa cruţării vieţii adversarului, doar în condiţiile stabilite de învingător. Un aspect important îl reprezenta declanşarea ostilităţilor. Astfel, necredincioşii trebuiau mai întâi să fie instruiţi şi apoi invitaţi să adere la islamism. Dacă refuzau, se pornea război împotriva lor. Capitularea acestora fără convertire se încheia cu un tratat în virtutea căruia învinşii îşi păstrau bunurile, religia şi obiceiurile lor, dar plăteau o anumită taxă. Dacă opuneau rezistenţă şi apoi erau învinşi, deveneau proprietatea învingătorilor cu toate bunurile lor. Musulmanii puteau să-i omoare, să-i transforme în sclavi, să le răpească femeile şi copii."


CITITI SI TRAGETI CONCLUZII SINGURI...
ASTA NE FACE SA NE GANDIM LA MULTE ,INSA MA ABTIN DEOCAMDATA INCERCAND SA VA LAS PE DUMNEAVOASTRA SA INTELEGETI CEEA CE TREBUIE.


"Sinuciderea este interzisa in Islam, fara indoiala. Hadithul se refera la cei care mor pe calea lui Allah. Daca tu te arunci intr-o prapastie si spui bismillah, asta nu este moarte pe calea lui Allah. Micul jihad, sau lupta pe calea lui Allah trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, pentru ca el sa fie considerat jihad si nu omor, masacru sau cum vreti sa ii spuneti. In primul rand jihadul nu este atacul oamenilor nevinovati, ci este aparare ( a familiei, a averii, a tarii etc), jihadul nu se poarta la ucigand la intamplare, jihadul trebuie declarat de persoanele competente. Nu pot eu acum sa ma ridic si sa declar jihad si gata plec la lupta si mor martir! Allah subhanahu wa ta'ala nu ne-a facut orbi care taie in stanga si in dreapta, ci orice lupta trebuie sa fie dreapta.

Si cand ai sa vezi pe undeva descrisi acesti kamikaze, sa stai sa te gandesti daca ei au murit intr-o lupta dreapta sau nu, daca au facut asta pentru Allah sau pentru ca altii sa spuna "uite, cutare a murit martir"."


IATA DECI EXPLICATIA MORTII ATATOR SUFLETE NEVINOVATE DIN LUMEA INTREAGA.
IATA DECI CA SE RECOMANDA A FI DREPTI DAR NU ORBI .
SA NE FEREASCA DUMNEZEU...DE DREPTATEA LOR.
SI:

Allah nu vă opreşte să faceţi bine acelora care nu au luptat împotriva voastră, din pricina religiei, şi nu v-au alungat din căminele voastre, [ba din contră] să fiţi foarte buni şi drepţi, căci Allah îi iubeşte pe cei drepţi. Însă Allah vă opreşte să-i luaţi ca aliaţi pe aceia care au luptat împotriva voastră, din pricina religiei, şi v-au alungat din căminele voastre şi au ajutat la alungarea voastră. Iar aceia care şi-i iau ca aliaţi sunt nelegiuiţi. >> (Mumtahane: 8-9)

Statul Israel s-a înfiinţat pe nedreptate, cu nedreptate a ajuns până în zilele noastre şi crede că îşi va continua existenţa pe nedreptate. Tocmai de aceea am pus versetul cu înţelesul "nu există vrăjmăşie decât împotriva celor nelegiuiţi." (al-Baqara :193) ca titlu.

Masacrul din Gazza, care a durat 22 de zile şi care s-a soldat cu pierderea a peste o mie de vieţi nevinovate, n-a fost nici primul şi nici ultimul. În atacul fără margini de nemilos al Israelului, Gazza a arătat întregii lumi o apărare eroică.

Puterea şi lupta fac parte din naturaleţe. În lumea animalelor, acestea două sunt dirijate de instincte. Animalele de pradă vânează datorită acestor instincte şi capacităţi pe care le au din naştere. Totuşi, nici o specie vie nu a dispărut din cauza puterii şi luptei folosite de animale unul împotriva celuilalt. Omul este singura vietate care ucide cât nu mănâncă şi nu va putea mânca vreodată. Şi tot el este singurul care creează arme ce pot distruge specia în totalitate.

IATA RASPUNSUL LA ANUMITE EVENIMENTE ACTUALE.


"În Gazza, lumea a mai văzut încă o dată ce înseamnă ca puterea să treacă în mâinile celor lipsiţi de conduita puterii. Israel a făcut din nou ceea ce a făcut în trecut în Deyr Yasin, Genin, Sabra, Şatilla, Burj al-Berajin, Liban şi în multe alte locuri. Pur şi simplu a trimis moarte asupra oamenilor nevinovaţi, fără să ţină cont de nimic. A ucis 1366 de oameni: femei, bărbaţi, copii, tineri , bătrâni. A rănit în jur de 6000 de oameni. 1500 dintre aceştia vor rămâne schilodiţi pe viaţă. Şi nu a ucis numai oamenii, ci a distrus fermele de animale, grajdurile, livezile de măslini, de portocali etc. A distrus de asemenea întreaga infrastructură a unui oraş în care trăiesc un milion şi jumătate de suflete, transformând Fâşia Gazza într-o fâşie moartă.

Faptul că neamul lui Israel nu a făcut aceasta pentru prima dată ne spune chiar Tora: „Şi au dat junghierii tot ce era în cetate: bărbaţi şi femei şi tineri şi bătrâni şi boi şi oi şi asini, tot au trecut prin ascuţişul sabiei.” (Ioşua 6:21). Se pare că miile de ani ce au trecut de atunci nu au schimbat nimic."

DUSMANII VECHI,ADEVARURI UITATE,CAI SPRE PACE DISTRUSE DE CATRE AMBELE PARTI IMPLICATE.
INTERESE GLOBALISTE PREA MARI PENTRU A SE TINE CONT DE RANILE SANGERANDE.
CE TREBUIE SA INTELEGEM ESTE CA TOTI DORIM MANTUIREA DAR FIECARE DINTRE NOI O CAUTAM DIFERIT!





SURSA:
http://stiri.rol.ro/Jihadul-Islamic-respinge-orice-negociere-cu-Israelul-20618.html
http://islamulazi.ro/forum/
http://www.mediafax.ro/externe/benjamin-netanyahu-respinge-revenirea-la-frontierele-din-1967-8277259/
http://poze.roiv.net/poze-ro/poze-alb-negru.html




pe data viitoare,


ps:NOPTI SI ZILE USOARE TUTUROR UMBRELOR care VEGHEAZA SI IMPIEDICA "dreptatea unora" pe pamantul Romaniei.

MAJUSCULELE SUNT DOAR PENTRU DIFERENTIEREA INSERTURILOR DE MICILE MELE COMENTARII.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dincolo de parerile personale si de interpretarile d.p.d.v. religios , militar si politico-social , este evident ca traim in mijlocul unor incercari expansioniste , de preluare a controlului asupra economiilor , teriroriilor si unor popoare lipsite de puterea de aparare in fata gigantilor lumii . Si metodele unora si ale celorlalti, bazate pe varsare de sange , sunt gresite si duc la escaladarea conflictelor existente . Cat priveste treaba cu terorismul si teroristii , este discutabila . Deocamdata nimeni nu a dat o definitie clara s acestor notiuni si fiecare le foloseste dupa cum ii sunt interesele . Ionel