vineri, ianuarie 28

CT /AT DIN NOU LA DATORIE! PACAT CA E NEVOIE SA SE INTAMPLE O NENOROCIRE CA SA INTELEGEM ROLUL BGAT! PATRIE SI ONOARE BAIETI!









Statele Unite au anunţat joi că sistemul de alertă teroristă pe bază de culori, instituit după 11 septembrie, va fi înlocuit progresiv, începând de la sfârşitul lui aprilie, prin mesaje care oferă informaţii despre natura ameninţărilor şi măsurile ce trebuie luate, informează AFP.

Codul de culori a fost lansat în 2002 de preşedintele George W. Bush şi funcţionează în baza unei palete de culori mergând de la verde (ameninţare slabă) la roşu (alertă maximă). Criticii susţin că acesta lasă ţara în stare de alertă permanentă fără a oferi informaţii despre natura ameninţărilor.

"Noul sistem este conceput pe o bază clară şi simplă: când apare o ameninţare credibilă, vă vom spune şi vă vom aduce toate informaţiile pentru a putea face ceea ce este necesar ca să rămâneţi în siguranţă" a declarat secretarul pentru Securitate Internă, Janet Napolitano, la prezentarea noului dispozitiv la universitatea George Washington.

Viitorul sistem va fi format din două mesaje diferite, "ameninţare iminentă" sau "ameninţare ridicată", va furniza un "rezumat concis al potenţialei ameninţări" şi va recomanda eventual "unele măsuri" ce trebuie luate, a detaliat Napolitano.

Mesajele de alertă vor avea, de asemenea, "o durată determinată", contrar dispozitivului precedent, a adăugat ea.

În funcţie de natura ameninţărilor, alertele vor putea fi ţintite şi vizate, de exemplu, numai de agenţiile guvernamentale, forţele de ordine sau întreprinderi.


Potrivit codului de culori, nivelul ameninţărilor a oscilat din 2002 între galben (semnificativ) şi portocaliu (ridicat), fără să scadă vreodată la verde sau albastru (moderat).

Acesta a atins nivelul roşu o singură dată, respectiv la 10 august 2006, după descoperirea unui complot al Al-Qaida împotriva liniilor aeriene transatlantice.

sursa:
http://www.antena3.ro/externe/sua-schimba-sistemul-de-alerta-terorista-trece-de-la-culori-la-mesaje-cu-informatii-si-masuri-117611.html
http://www.sri.ro/subpagini/40/brigada-antiterorista.html



PATRIE SI ONOARE BAIETI !

7 comentarii:

Anonim spunea...

La cat mai multi teroristi imaginari, poate are si sri-ul de lucru :)))))))))

Anonim spunea...

Speram ca intr-un final cineva sa vada si sa desfiinteze aceasta institutie de rahat plina de indoctrinati si scoliti in stil comunist.
Care si-au batut joc si de proprii angajati in asa fel incat unii au si murit de necaz in adevaratul sens al cuvantului.

Anonim spunea...

SA MA PUPI!:)))
BA NU SA II PUPI TU PE BAIETI UNDE E MOALE SI PUFOS!

ADYSURRY spunea...

dragi anonimi daca va iubiti de ce nu va luati?o camera?o maslina ,o atentie!
:)))

shogunu' spunea...

Care măsline şi alte atenţii? Grumpene coapte-n ler cu moare de varză, cum s-o stabilit! Doar n-om schimba meniu' că se ceartă nişte hăbăuci!
Ni, mă!!! :))))
Banzai!

ADYSURRY spunea...

ca bine zici bade shogun!!!:)))

virusverbalis spunea...

Honor et Patria! Vae victis!