marți, noiembrie 9

CUPA COMBATIV

In cele ce urmeaza, am sa va prezint proiectul unui bun prieten si fost colaborator,caruia ii doresc succes in continuare in tot ceea ce vrea sa realizeze.
Combativ a fost pentru mai mult de sase luni o parte din sufletul meu,din cauza unor conjuncturi de moment fiecare a ales un alt drum,sau mai bine zis eu am ales un alt drum.
Un drum care nu ma impiedica acum sa ii sustin,drept pentru care va recomand COMBATIV.RO/FORUM SI CUPA COMBATIV.


Cupa Combativ 2010

Asociatia Nationala Combativ - A.N.C. are onoarea sa va anunte ca la data de 27.11.2010 se va desfasura evenimentul: Cupa Combativ 2010

A.Regulamentul de participare:
1. drept de participare: membrii A.N.C. ofiteri si subofiteri din sistemul de aparare nationala si sportivi ai Federatiei Romane de TIR;
2. data si ora desfasurarii concursului: 27.11.2010 ora 10.30;
3. locatia: Poligonul Tunari, UTI sau Baneasa - poligonul va fi ales in functie de satarea meteorologica estimata pentru momentul concursului si de disponibilitatile oferite de catre detinatorii poligoanelor;
4. taxa de participare la concurs: 70 lei/concurent;
5. inchiriere echipament complet (pistol Glock, CZ, etc. munitie , casti si ochelari protectie): circa 100 lei/concurrent. Este posibil ca firma Glock sa puna gratuit la dispozite pistoalele sale pe perioada concursului.
6. inscrierea in concurs pana pe data de 25.11.2010 ora 24.00 pe email: combativ@ymail.com (nume, prenume, seria actului de identitate, daca veniti cu arma si munitie proprie sau optati pentru inchiriere);
7. sedinta tehnica (norme de siguranta, prezentarea si simulare probe fara armament si munitie): la ora 10.00 - Nota: absenta de la sedinta tehnica implica imposibilitatea participarii la concurs;
8. durata - in functie de numarul participantilor si evolutia acestora (aproximativ 4 ore).
9. armament: pistol sau revorver cu munitie minim 9x19 mm – max .45 ACP (full metal jaked cu miez de plumb). Cantitate de munitie recomandata: 50 buc.
10. echipament: toc pistol sau revorver si incarcator cu minim 2 magazii de rezerva , ochelari si casti de protectie.

B. Desfasurarea probelor:
1. 3 etape (al caror rezulatat total se cumuleaza) + Finala (primele 5 rezultate dupa incheierea celor 3 etape). Tintele sunt cu cercuri, de tip concurs de TIR.
2. Etapa 1 - 10 focuri trase in tinta aflata la 25-15 metri (functie de poligon) folosind doua maini. Cu 1 schimb de incarcator. Timp alocat 3 minute.
3. Etapa 2 - 10 focuri in trase tinta aflata la 25-15 metri (functie de poligon - 5 cu mana stanga si 5 cu mana dreapta). Cu 1 schimb de incarcator. Timp alocat 4 minute.
4. Etapa 3 – 15 focuri rapide trase in tinta aflata la 15-10 metri (functie de poligon) cu 2 schimburi de incarcator. Timp nelimitat, dar numarul de puncte obtinut se va imparti la timpul de tragere.
5. Finala: 2 probe complexe de precizie si indemnare in regim de viteza. Cel mai bun rezultat cumulativ din Finala, va desemna Castigatorul Cupei Combativ 2010.

C. Premile:
1. Premiul I: minim 500 RON si Cupa Combativ 2010, asigurate de Asociatia Nationala Combativ – A.N.C.
2. Premiile I, II si III: diplome si medalii puse la dispozitie de A.N.C. + alte premii cadou si bani oferite de eventualii sponsori (functie de disponibilitatile capacitate in acest sens pana la eveniment).

D. Penalizarile de procedura:
1. Lovitura in zone interzise = penalizare 5 puncte/foc. Tragerea inaintea semnalului sonor – 5 puncte penalizare si resetarea parcusului pentru un nou start.
2. Manuirea necorespunzatoare a armamentului sau punerea in pericol a participantilor la concurs = descalificarea si parasirea poligonului. Decizia apartine arbitrilor si directorului de concurs.
3. Organizatorul, prin personalul de serviciu, urmareste buna desfasurare a concursului si aplica Regulamentul de Ordine Interioara si Normele de siguranta, in sensul: “Siguranta inainte de toate”, in egala masura pentru orice persoana aflata in incinta Complexului.

E. Nota:
Numarul de participanti la eveniment poate fi de maxim 30 persoane. Daca dupa 24 de ore de la inscrierea prin email, nu ati primit confirmarea noastra "participant inscris" atunci ar fi indicat sa ne sunati la unul din telefoanele: 0753.475.625 sau 0744.505.100. Pentru orice alte informatii suplimentare, va rugam sa nu ezitati a ne contacta. Bafta! Alexandru si Paul.

Niciun comentariu: