marți, octombrie 5

SINCERE CONDOLEANTE, DOMNULE PRESEDINTE !



















Stiu ca acest articol, nu imi va aduce decat injuraturi si vorbe urate din partea *opozitiei*,eu fiind apolitica imi fac datoria de cetatean si de crestin.
Compasiunea fata de aproapele tau, de durerea sa, nu este niciodata un lucru injositor, si nici nu pateaza onoarea nimanui.

-Domnilor,toti avem o mama, care este ce avem mai sfant pe lume cand ne nastem,este sprijinul nostru dealungul vietii, si cel mai bun prieten si confident.

Acum cand Domnul Presedinte si-a pierdut fiinta cea mai draga sufletului sau, se cade sa uitam de revendicari si de ura.

Ca simplu cetatean al tarii,crestina ortodoxa fiind, transmit familiei si Domnului Presedinte Traian Basescu -SINCERE CONDOLEANTE !


Elena Băsescu a murit în urma unei boli necruţătoare, din cauza căreia a suferit şi o operaţie, anul trecut, la In-stitutul Oncologic din Bucureşti. La momentul respectiv, şeful statului nu a dorit să dea detalii despre starea de sănătate a mamei sale, precizând doar că aceasta primeşte îngrijirile necesare. În ultima perioadă a vieţii, aceasta a fost ajutată de către o măicuţă de la Mănăstirea Techirghiol.
Mama preşedintelui, Elena, cunoscută sub numele de "Jenica", locuia într-un apartament de două camere, la etajul al treilea al unui bloc din Constanţa. Traian Băsescu o vizita des, cei doi a-vând o relaţie foarte apropiată. În urmă cu câţiva ani, ea povestea momentul aducerii pe lume a acestuia: "L-am născut acasă, foarte uşor, eram cu mama şi cu soacra. Ele m-au moşit, moaşa a sosit prea târziu". La puţin timp de la naşterea lui Traian Băsescu, familia s-a mutat la Iaşi, unde copiii au urmat şcoala generală."


Cu totii indiferent de ce anume suntem,de cat de iubiti ,placuti sau nu suntem ,de ce anume facem e bine sa ne amintim, ca suntem muritori, si ca suferim cand ii pierdem pe cei dragi.


Rugaciunea copiilor la moartea unuia din parinti

Doamne, Doamne, Cel ce ai ascultat tanguirea lui Iosif, care la moartea lui Iacob a cazut pe fata tatalui sau si l-a plans si l-a sarutat,- asemenea si Fiul Tau, Domnul nostru lisus Hristos, a cunoscut dragostea de mama, caci pe cruce si in grele chinuri fiind, a vazut pe Maica Sa si pe ucenicul pe care il iubea alaturea stand, si a zis Maicii Sale: "Femeie, iata fiul tau!", iar dupa aceea a zis si ucenicului: "Iata mama ta!". Insuti, intrutot Bunule Stapane, cauta din ceruri si vezi jalea si durerea ce mi-au cuprins astazi inima si sufletul. Indura-Te de mine, robul Tau, si primeste rugaciunea ce-Ti inalta fiul care si-a pierdut pe tatal sau preaiubit (pe mama sa preaiubita) si iarta-i lui (ei), si dezleaga-i toate gresalele cele de voie sau fara de voie, cele cu lucrul sau cu cuvantul si toate cate ca un om in aceasta viata a savarsit. Asculta, milostive Stapane, glasul indurerat al fiului, pe carele tatal sau (mama sa) l-a povatuit si l-a deprins ca, in restriste si in necazuri, catre Tine si cu credinta tare sa-si ridice ochii si sa-si deschida gura. Milostiveste-Te, Doamne, si da sufletului tatalui meu (mamei mele) odihna cea buna si fa-l pe el (fa-o pe ea) partas (partasa) bunatatilor celor vesnice, asezandu-l (o) cu dreptii in curtile Tale, ca binecuvantat si preaslavit esti in vecii vecilor. Amin.


SA NU UITAM: TOTI SUNTEM COPII CUIVA,TOTI AVEM PARINTI!

Sa ii fie tarana usoara mamei dumneavoastra Domnule Presedinte!
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca cu dreptii!
Amin !

Niciun comentariu: