joi, august 26

PSIHOTRONICA - UN ALTFEL DE CT/AT .




















*Aport personal*

Postez acest articol motivata intr-o oarecare masura de inversunarea unora de a arata fata intunecata a progresului omenirii .
Asa cum ei alcatuiesc pagini intregi pe bloguri si forumuri,presa,pe oriunde despre cat de manipulati suntem noi saracii muritori eu am ales sa imi permit un singur articol.
Un articol prin care sa arat si alta fata a psihotronicii,pe care eu o consider a fi viitorul CT/AT.
Totul se va desfasura la un alt nivel,la acest nivel victimele umane in cadrul unui atentat ar fi aproape nule.
Eu sper ca fiecare tara sa dezvolte in viitorul omenirii un departament bine structurat in care agenti PSY sa vegheze asupra sigurantei si pacii mondiale.
Poate parea futuristic, dar eu ii vad ca pe viitorii specialisti in antiterorism si contraterorism.

De ce?

Cu cat armele,procedurile si specialistii sunt mai avansati,mai bine pregatiti,cu cat lupta se va duce la un alt nivel cu atat alte forme de terorism vor lua nastere. Mult mai aprige, mai sangeroase si mai devastatoare,pentru ca atacul va fi direct asupra maselor fara explozibili,doar folosind arme psihotronice vor putea omori mult mai multi oameni decat o fac cu bombele.

Cum ? Ii vei vedea cazand pe strada fara nici un cuvant...e o moarte a tacerii...


**********************************************************************************


Teama de rezultatele cercetarilor sovietice si de amplasarea armelor paranormale a fortat CIA si DIA sa priveasca in mod serios intregul subiect al PSI in cadrul armatei. Swann afirma in fata militarilor: "Sovieticii nu executa cercetarile lor asupra a ceea ce vesticii denumesc cercetare psihica. Termenul corect pentru conceptul lor de cercetare este psihotronica". Dezvoltarea acestei linii de cercetare a condus la formarea unor operatori PSI, care si-au unit cimpurile biofizice pentru a forma mintea grupului, care a fost stimulata de informatia primita in 1973 despre cercetarea psihica strict secreta din baza din nord-estul Leningradului, cu numele de cod "Cutia Neagra". Aceasta informatie s-a scurs, in 1973, de la cercetatorul dr. Igor Vladsky, intr-o scrisoare catre psihologul Gene Kearney de la Harvard.

Progresele rusesti in domeniul ESP si al telekineziei pareau sa-i conduca spre posibilitatea de a produce efecte psihice. Acesta i-a inspaimintat pe comandantii unitatilor de rachete americane, deoarece posibilitatea ca rusii sa faca nefunctionale rachetele balistice americane, fie in silozurile lor, fie in zborul spre tinta, ar distruge capacitatea de intimidare nucleara americana. Una dintre primele masuri luate a fost cooptarea unui larg cerc de specialisti in unitatile de cercetare a paranormalului.

Astfel, in 1975, cunoscutul inginer atomist Thomas Bearden a fost folosit de armata americana pentru studiul psihotronicii. Sovieticii reusisera sa creeze noi forme de ginduri din inconstientul colectiv si sa provoace materializare. Mintile telepatilor se puteau sinergetiza, oferind noi capacitati pentru telekinezie si telepatie. Aceste fapte erau cunoscute de americani. Astfel, este mentionat in documentele DIA, scrise in 1972, asupra cercetarilor parapsihologice din Rusia si Cehia, in sectiunea despre aportul tehnic, ca sovieticii puteau materializa energia corpului omenesc in locuri indepartate, pentru a fura documente strict secrete sau pentru a strica anumite echipamente.

Intr-un alt document, in 1975, care prezenta ultimele descoperiri ale cercetarii parapsihologice cehe si sovietice, se discuta pe larg despre PK (psihokinezia). Se mentiona numele celor mai cunoscuti parapsihologi, Kulaghina, Vinogradova si Ermolaev. Despre Kulaghina se afirma ca avea capacitatea de a afecta tesuturile vii si era posibil sa si-o exercite si asupra tintelor umane. Puterea Vinogradovei de a muta obiecte si capacitatile levitationale ale lui Ermolaev puteau fi folosite pentru a activa sau dezactiva sursele de putere, sau de a fura documente militare ori software. Generatoarele lui Robert Pavlita si indicatorii PK ai lui Julius Krmessky puteau fi folositi sa antreneze un mare numar de cetateni sovietici si cehi pentru a dezvolta si a controla abilitatile psihice latente.

Astfel de unitati operationale bine antrenate, alcatuite din persoane necunoscute, puteau fi folosite intr-un mare numar de actiuni secrete, sub acoperire. Mai putin spectaculos, dar mai semnificativ este faptul ca savantii sovietici si cei din Cehia au realizat un demers interdisciplinar, unificator, pentru a determina sursele de energie si interactiunile care intervin in PK.

Astfel, spune documentul citat, rusii si cehii par a fi mult in fata omologilor lor americani si europeni in realizarea acestui scop, deoarece este un pas destul de mic de la intelegere la aplicare si, fara indoiala, ca multe aplicatii au si fost directionate catre om pentru o serie de scopuri, fie ele bune, fie rele. Ambele supraputeri au devenit interesate de telekinezie datorita implicatiilor sale militare. Efectele telekinetice pot fi mici, dar nu este necesara prea multa forta pentru a distruge un circuit dintr-un sistem de ghidare a rachetelor sau pentru a distruge un capilar in creier.

Fortata sa se pregateasca pentru contractarea armelor psihice de catre sovietici, cehi si chinezi, care lucrau de ani buni in cadrul unor proiecte vaste in domeniul armei paranormale, cercetarile americane care au fost intreprinse in primii ani dupa 1970 erau de mica extindere in raport cu uriasele investitii pe care le suportau rusii pentru institutele de cercetare care pregateau razboiul PSI. Aceasta stare de fapt se datora comunitatii stiintifice vestice, care minimaliza importanta paranormalului. Numarul de savanti dornici sa ajute CIA sa inceapa programe de spionaj psihic era foarte limitat din cauza starii proaste a cercetarii psihice in vest. Totusi, doi fizicieni, Russel Targ si dr. Hal Puthoff, s-au angajat pe acest drum. Ei au inceput cercetari in domeniul vederii la distanta cu Ingo Swann, la Institutul de Cercetari din Stanford (SRI), California. La 6 iunie 1972, au inceput primele experimente. Ingo Swann a reusit sa influenteze psihic un magnetometru pe care il folosea Puthoff pentru a-i testa capacitatile. Apoi au urmat o serie de experimente de vedere la distanta asupra lui Swann, care n-au avut la inceput succesele scontate.

in cartea lui Jim Schanabel, "Spionii psihici", acesta mentioneaza ca, in 1973, Swann a cerut coordonatele geografice ale unor locuri pe care trebuia sa le vada. Targ si Puthoff n-au acceptat la inceput aceasta idee, dar pina la urma au aprobat-o. Astfel, au pus in practica conceptul introdus de ei, vederea la distanta controlata (CRV), care constituie o sinergie a telepatiei si clarviziunii. Pentru aceste studii psihice, rusii folosesc termenul de psihotermica. Spionul psihic in acest joc calatoreste mental spre destinatia respectiva, incearca sa obtina o imagine mentala a ceea ce se afla acolo si apoi sa schiteze ceea ce vede. Cu aceasta noua forma de vedere la distanta, eficienta lui Swann a crescut la niveluri acceptabile, astfel ca CIA a devenit suficient de interesanta pentru a creste finantarea acestor cercetari. Atunci cand Puthoff i-a dat lui Swann coordonatele unui loc aflat la est de Muntele Shasta, din California, telepatul a descris acel loc: "Vad un munte spre sud-vest. Cred ca sint deasupra Oceanului". Atunci cand i s-au dat coordonatele unui loc la 40 de kilometri de Muntele Hekla, din sudul Islandei, Ingo a declarat: "Vad un vulcan spre sud-vest". cand Puthoff i-a dat coordonatele unui punct situat in mijlocul Lacului Victoria, acesta a declarat: "Simt un curent deasupra apei, care se indreapta catre uscat. Lacul este spre vest. Vad si un deal mare". Puthoff gindea ca Swann a descris obiectivul gresit, pina cand a consultat un atlas geografic si a inteles ca daduse coordonatele unui sat Ushashi, aflat la 50 de kilometri de Lacul Victoria, in directia sud-vest. Swann avusese dreptate. Rezultate ca acesta i-au permis lui Puthoff sa obtina finantare de la CIA.

In timpul desfasurarii acestor experimente cu Swann, Puthoff a primit un telefon de la un politist pensionar, nimit Pat Price. Acesta a dorit sa fie si el testat, pentru a i se observa capacitatile paranormale. Price a dat o descriere detaliata a bazei secrete americane aflate sub pamant. La experiment asista si Richard Kennett, reprezentantul CIA. Si Kennett a crezut la inceput ca Price gresea, deoarece el daduse coordonatele casei de vacanta a lui Richard din Virginia de Vest. cand Kennett a ajuns mai tirziu la casa sa de vacanta a aflat despre existenta bazei secrete, aflate linga casa sa. Era vorba despre centrul de interceptare a telefoanelor si a satelitilor spioni "Sugar Grove" aflat in schema de functionare a NSA (Agentia de Securitate Nationala din SUA). Price a revelat chiar si numele a 3 ofiteri superiori care lucrau acolo. Din acest moment, DIA a luat foarte in serios cercetarile intreprinse de Puthoff, Targ si Price. Acestia erau suspectati a fi spioni comunisti, deoarece nimeni nu credea ca astfel de informatii supersecrete puteau fi aflate prin mijloace psihice. Deoarece nu s-a gasit nici o proba in acest sens, agitatia creata s-a stins. Pentru a-i mai calma pe cei de la CIA, Price le-a dat informatii despre o baza similara celei a NSA, aflata in Rusia, la Muntele Narodnaia, in nordul muntilor Urali. El a descris baza subterana, proportia mare a femeilor in personalul bazei si antenele radar.

Intre Price si Swann a aparut o rivalitate. Price a fost recunoscut ca fiind cel mai bun spion psihic. Acesta a fost indrumat sa spioneze Semipalatinsk, mai precis cladirile existente acolo. Price a descris exact sferele de 20 de metri diametru si macaralele uriase construite cu ajutorul unor tehnici speciale pentru a sigila containerele cu bombe nucleare. Fotografiile din satelit au aratat ca ceea ce a vazut Price a fost corect. Pina atunci se presupunea ca Semipalatinsk era o arma de tip "raza mortii" care isi datora energia exploziilor nucleare. Este indeobste cunoscut ca agentiile de informatii ucid pe cei care le ameninta puterea. Capacitatea lui Price de a spiona psihic era foarte mare; astfel, el putea citi la locul pe care il spiona cuvinte si numere. Moartea lui Price, in 1975, a avut loc in circumstante misterioase. Se presupune ca sovieticii l-au otravit pe Price, foarte probabil cu micotoxina, o substanta care este produsa de un fungus. Se poate ca uciderea lui Price de catre KBG sa fi avut o prioritate deosebita, deoarece posibilitatile paranormale ale acestuia puneau in pericol programele psihotronice sovietice. Este posibil, de asemenea, ca Price sa fi fost victima unui grup puternic de spioni psihici sovietici antrenati pentru uciderea la distanta. Oricare ar fi cauza adevarata a mortii sale, Price a fost prima victima a cursei inarmarii cu arma PSI.


Swann i-a convins pe Puthoff si Targ ca este in stare sa antreneze orice persoana pentru a spiona psihic. Scopul era de a antrena personal militar care lucra in domeniu, mai curind decit persoane care aveau deja calitati paranormale. Generalii, care il inspectau in cercetarile sale in domeniul PSI, au fost convinsi de Swann sa devina elevi in cadrul programului de CRV. Dupa parcurgerea programului, acesti ofiteri de grad inalt puteau spiona psihic fisiere strict secrete. Astfel, militarii au fost convinsi ca spionajul psihic poate deveni o arma aflata in uzul militar. Agenti operativi din CIA, DIA, NSA si alte organizatii secrete au urmat acest program. Pentru antrenarea personalului din acest program s-a facut etapizare secreta pentru 20 de ani a cursurilor de spionaj psihic.


Acest program s-a numit "Star Gate". Ingo Swann a utilizat sistemul sau de CRV, precum si protocoalele sale, inca de la experimentele initiale, pentru a-i ajuta la antrenamente pe nou-venitii in domeniul armei PSI. Aceste cursuri s-au generalizat apoi si pentru studiile comerciale sustinute in SUA, astazi la un cost de 7.000 de dolari pe saptamina. Documente obtinute de la Serviciile de Informatii americane, care au fost publicate in revista Lobster, ne indica faptul ca Grill Flame era aripa operationala a programului Star Gate. Acesta a demarat in 1975, cand armata americana a inceput programul sau de cercetari pentru descoperirea a ceea ce poate afla inamicul prin folosirea spionajului psihic.


Din 1978, armata americana a primit misiunea de a obtine informatii prin spionaj psihic. Programul Ministerului Apararii american pentru CRV a fost plasat sub denumirea "Grill Flame" si condus de DIA, dar avind drept componente si agentiile de informatii ale statului. Acest proiect strict secret era cunoscut numai de circa 12 persoane din Pentagon si de oficialitatile Serviciilor Secrete. Mel Riley era unul dintre primii spioni psihici militari si facea parte din acest program.


In 1979, unul din primele sale obiective a fost testul nuclear chinez de la Lop Nor. El a vizualizat caderea din avion a bombei nucleare chineze, explozia acesteia, precum si esecul intrarii in reactie nucleara in lant. El a raportat ca bomba nucleara chineza era mai sofisticata decit credeau Serviciile de Informatii americane, chinezii facand uz de un perfectionat proces de imbogatire a combustibilului nuclear. Sase persoane, in majoritate personal al armatei, erau testate de SRI (Stanford Research Institute) pentru a fi cooptati in proiectul "Grill Flame" si toti au fost gasiti compatibili cu respectivul proiect. Acestia erau cunoscuti cu numele de cod "Naturalii". Unitatea isi avea sediul la Fort Meade, in statul Maryland, si facea parte din NSA. Aici erau pregatiti spionii psihici pentru supravegherea bazelor militare sovietice si chinezesti.


La sfarsitul anului 1978, unitatea a primit misiuni ofensive de spionaj din partea comunitatii de informatii la care avea acces. Generalul Edmund Thompson, fiind comandantul unitatii, a reusit sporirea bugetului unitatii, si astfel au mai putut fi angajate trei persoane care sa se ocupe de CRV. Astfel, a putut fi creata divizia speciala de actiune. Printre succesele inregistrate de aceasta divizie se numara si vederea de la distanta a exploziei nucleare atomice chineze de la Lop Nor, din anul 1979, a ciupercii uriase care s-a format. Radiatiile nucleare erau vazute de Mel Riley ca o lumina de culoare verde.


Acesta a fost insarcinat de NSA sa spioneze un consul american din zona Marii Mediterane, de unde rusii extrageau informatii. Joe McMoneagle, un alt renumit spion psihic, a reusit sa descopere cum, vizavi de consulat, un rus avea un post de ascultare. El a mai descoperit si o echipa a NSA care ii supraveghea pe rusii care spionau consulatul cu mijloace electronice. Acest fapt este prezentat de Jim Schnabel din interviurile realizate cu Puthoff, Riley, McMoneagle si Skip Atwater, unul din primii promotori ai CRV. Tot in 1979, McMoneagle a vazut lumina verde, cea pe care el o asimileaza radiatiilor nucleare, pe malul marii din Spania. S-a auzit mai apoi ca in acea regiune un bombardier american pierduse o bomba atomica.


Grupul a mai primit misiunea de a prevedea locul de impact al caderii statiei spatiale Skylab. cand aceasta, intr-un final, a cazut de pe orbita pe pamant, Skylab a lovit vestul Australiei. McMoneagle prezisese zona prin CRC. Grupul de lucru a mai descoperit locul in care s-a prabusit un elicopter american intr-o regiune indepartata din Peru. Au fost vizualizate corpurile arse ale pilotului si copilotului.


Rezultatele programelor de cercetare din literatura fantastica descriu telepatii militari ca pe niste PSI-corpuri care pot scana mintile oamenilor cum le e voia. Oare aceasta este numai o fictiune? Asa cum aminteam mai inainte, rusii au cheltuit sute de milioane de ruble pentru dezvoltarea ESP. Nu ar fi fost posibil ca si americanii sa dezvolte astfel de programe care sa permita punerea la punct a tehnologiei de scanare telepatica? De fapt, obiective umane au fost spionate psihic pentru comunitatea agentiilor de informatii americane.


Cartea despre care am pomenit mai inainte "Remote Viewers" documenteaza ca grupul Grill Flame a interogat psihic cu succes un agent al unei tari est-europene despre care CIA avea informatii ca era spion. McMoneagle l-a scanat si a aflat ca primise mari sume de bani. In timpul supunerii acestuia la testul cu detectorul de minciuni, atunci cand i s-a pus intrebarea despre primirea banilor, spionul a exclamat: "Aceasta de unde o stiti?"


Controlul mintii cu sunete tacute si supercalculatoare

Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) - in engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris in Patentul SUA nr. 5159703, numit "Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta", din 27 octombrie 1992. in introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:

"Un sistem de comunicare silentios in care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi - nn), din spectrul foarte jos sau foarte inalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati in amplitudine sau in frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, in mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, in timp real, sau pot fi inregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator."

Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind supercalculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit in electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se "cloneze") aceste modele, adevarate "semnaturi emotionale", pe alt calculator, si, la vointa, "sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, in mod silentios".

Compania Silent Sounds Inc. declara ca este interesata numai in emotii pozitive, dar cartelul militar american nu este atat de limitat in scopuri. Este deci evident ca acesta este un proiect al Departamentului Apararii al SUA.

Edward Tilton, presedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad intr-o scrisoare din 13 decembrie 1996:

"Toate semnaturile si schemele (referitoare la starile emotionale - nn) au fost declarate secrete de stat de catre Guvernul SUA si nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte... Facem casete inregistrate si CD-uri pentru Guvernul German si chiar pentru tarile fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA... Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operatiunii Furtuna in Desert (Iraq) cu un deplin succes."

Ilustratia grafica ce apare in patent, numita "Evolutia semnaturii emotionale prin inducerea undelor alfa - theta" este identificata cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED si este obtinuta de la "cel mai sensibil si versatil electro-encefalograf din lume". Are un raport de amplificare de 200000, fata de celelalte EEG-uri obisnuite care au numai 50000. Este controlat prin program de "cele mai rapide calculatoare" folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similara celei folosite de submarinele nucleare la detectia obiectelor foarte mici din apa, la distante foarte mari.

Scopul acestei intregi "creme" de tehnologii avansate este obtinerea unei "harti" a semnaturilor emotionale umane si modificarea lor prin semnale catre creier. Ilustratia arata ecranul EEG-ului de la un subiect uman, atat emisfera stanga cat si cea dreapta, simultan.

Clonarea emotiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de stiinta pot identifica si izola "semnaturile emotionale" electrice de foarte mica amplitudine ale creierului, le pot sintetiza si stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci cand un subiect uman experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale si acum le pot duplica, oricand, la vointa. "Aceste semnaturi sunt apoi transmise folosind frecvente purtatoare de tip Silent Sound si ele vor determina exact acelasi tip de emotie in orice alt subiect uman care le primeste!"
Aici este vorba de mai mult decat un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Exista extrem de multe tehnologii patentate care se pot adauga in acest sistem de frecvente purtatoare, in scopul de a obtine toate tipurile de efecte.

Exista doua metode de transmisie cu acest sistem. Una este inductia directa de microunde in creierul subiectului, fiind limitata la operatiuni in imediata apropiere. Cealalta, asa cum a fost descrisa mai sus, foloseste frecventele purtatoare ale radioului si televiziunii, care sunt prezente peste tot.

Nu credem ca sistemul este folosit pentru a controla o singura persoana, insa el poate avea numeroase aplicatii pozitive. Totusi, faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.

Intr-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor in sistemele de siguranta. Dar, in spatele placutei melodii pe care o auziti in magazine si in supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil in mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va indeamna sa cumparati cat mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cind sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de invatare (mai ales pentru studenti si elevi).

In context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica. Se spune ca este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru ca surzii ramin tot surzi desi metoda se foloseste de 30 ani. In schimb, cartelul militar si elita mondiala au acum o arma pe care o folosesc impotriva omului obisnuit care aude normal.

Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondiala)

Jan Wiesemann a scris o notabila descriere a situatiei care exista acum in SUA, despre "fortele de drept" si cum s-a ajuns la aceasta situatie: "In timpul razboiului rece, Statele Unite nu numai ca s-au angajat intr-o cursa deschisa de inarmare cu tehnica nucleara impotriva Uniunii Sovietice, dar si intr-o cursa secreta de dezvoltare de arme neconventionale. Pe masura ce agentiile de spionaj au continuat sa-si mareasca puterea de influenta si control - de unde pana la al doilea razboi mondial au avut doar un rol de sustinere si de servire a guvernelor - la fel au fost suplimentate si fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalti competitori."

"Si pe masura ce grupul american de spionaj avea sa creasca, o cultura secreta s-a raspandit, ceea ce a permis celor din spionaj sa aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli in mod perfid procesele si institutiile democratice..."

"Ca multe alte democratii, Guvernul SUA este compus din doua mari parti: cei care au fost votati, adica guvernatorii, judecatorii, cei din Congres si Presedintele, si, a doua parte - birocratia perpetuata de-a lungul timpului, cei care sunt in numeroasele agentii federale."

"Intr-o democratie bine echilibrata si care functioneaza corect, partea votata de public controleaza partea birocratica, asigurand poporului o reprezentare reala in cadrul planului guvernamental."

"In timp ce o parte semnificativa din guvernul SUA urmeaza fara indoiala acest principiu, o alta parte opereaza intr-un deplin secret si urmeaza propriul plan ascuns, fara stirea celor multi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public."

In mesajul sau de adio adresat natiunii americane in 1961, presedintele Eisenhower a spus: "...am fost obligati sa construim o industrie de armament permanenta, care a atins proportii vaste. In plus, trei milioane si jumatate de oameni sunt direct implicati in stabilimentul apararii. Anual cheltuim pe securitate militara mai mult decat profitul net al tuturor corporatiilor americane."

"Aceasta reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este noua pentru americani. Influenta totala (economica, politica, chiar spirituala) este simtita in fiecare oras, in fiecare casa, in fiecare birou al guvernului federal. Recunoastem nevoia imperativa pentru aceasta dezvoltare. Totusi nu trebuie sa trecem cu vederea gravele sale implicatii. Munca, resursele si chiar viata noastra sunt deplin implicate; la fel si chiar structura societatii noastre."

"In cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie sa veghem impotriva influentelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potentialul unei cresteri dezastruoase a puterii acestuia deja exista si va persista. Nu trebuie sa lasam ca presiunile acestuia sa puna in pericol libertatile sau procesele noastre democratice."

Nelinisti internationale in legatura cu noile arme

Natiunile Unite a fost infiintata in 1945 cu scopul de a "salva generatiile viitoare de la pericolul razboiului". In 1975 Adunarea generala a ONU a luat in considerare o prima propunere de proiect a Uniunii Sovietice: "Interzicerea dezvoltarii si producerii de noi tipuri de arme de distrugere in masa si de noi sisteme de acest fel".

In 1979 URSS a adaugat la lista acestor sisteme de distrugere in masa:
1. Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte similare cu cele ale unei explozii nucleare;
2. Armele cu raze de particule subatomice (neutrino, pozitroni, etc) care afecteaza tinte biologice;
3. Arme cu radiatie acustica infrasonora
4. Arme electromagnetice care opereaza prin anumite radiatii de radio-frecventa care au efecte negative asupra functionarii organelor din corpul uman.
Ca raspuns, SUA si celelalte guverne occidentale au ignorat demersul.

In articolul "Armele non-letale nu respecta tratatele", autorul noteaza ca asa-numita Conventie a Armelor Conventionale acopera multe din armele ne-conventionale; "cele care folosesc infrasunete sau energie electromagnetica (inclusiv lasere, microunde, sau radio-frecventa, sau lumina vizibila pulsand la frecvente proprii creierului - unde cerebrale)".

Harlan Gerard, Director executiv al Comitetului International impotriva Armelor cu microunde, mi-a spus ca strategia guvernului care sta in spatele promovarii armelor non-letale este un subterfugiu. Acum se incearca un scrutin pentru aprobarea publica a acestor arme. Tehnologiile de control mental nu sunt deloc mentionale, dar ele vor fi aduse "la lumina" mai tarziu, si integrate sub generoasa umbrela a "armelor non-letale".

Stiinta neuronala contemporana sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse intr-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directa a acestor coduri in lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesita nivele energetice care sunt deja prezente in mediul inconjurator: activitatea geomagnetica naturala a planetei si retelele de comunicatie contemporana (radio, televiziune, telefonie mobila, etc)."



-http://www.armonianaturii.ro/Controlul-mintii.html*articleID_524-articol
sursa -http://www.esoterism.ro/ro/spionpsiho.php

4 comentarii:

Anonim spunea...

Agenţii psi nu ucid ci doar informează. Se pot dezvolta şi astfel de forţe distructive dar sunt malefice, înţelegeţi?
Programul sovietic de cercetare a fenomenelor paranormale era unul ateist şi nu avea unde să ducă, în acest domeniu trebuiesc cunoştinţe vaste esoterice.
Programul american de cercetare a fenomenelor psi aşa cum a fost el conceput, conform informaţiile declasificate, a fost jalnic, a fost extrem de obstrucţionist faţă de respectivii agenţi psi. În încercarea lor disperată, a superiorilor habarnavişti, de a ţine sub control experimentele, pur şi simplu le-au sugrumat.
Există un potenţial imens în acest domeniu, care însă trebuie canalizat corect spre structurile de informaţii externe. Înţelegeţi că aceste "scanări","interogări" ale trecutului ori ale unor locaţii dintre cele mai "bizare" scot la iveală informaţii mai mult decât arzătoare, pe care uneori lumea, în speţă săvănţimea mondială, nu-i pregătită şi nici doritoare să le accepte.
Tintin

ADYSURRY spunea...

TOCMAI ASTA SPUNEAM CA POT CONTRACARA... ...*CT*
Inteleg ca sunt malefice..."moarte tacuta" asa incheiam articolul.
Nu suntem pregatiti..stiti de ce? Suntem "INCUIATI" !
Inteleg ceea ce inseamna asta, Experimentul Philadelphia,Proiectul-Montauk...spune totul.

Sper sa mai "vorbim" TINTIN.

Unknown spunea...

Vă invit să citiți:

*Psihotronica, controlul mintii si dispozitive psihotronice

Anonim spunea...

Vă invit să citiți:

*Psihotronica, controlul mintii si dispozitive psihotronice