luni, iulie 5

AZI DUMNEZEU LE-A DAT ARIPI INGERESTI! AU PLECAT PREA DEVREME DINTRE NOI !










MApN anunţa că avionul AN-2 prăbuşit, luni, la Tuzla, aparţinea Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc şi avea o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare, zece militari murind, iar alţi trei fiind răniţi, precizând că aeronava s-a prăbuşit luând foc la impactul cu solul.

Avionul de tip Antonov An-2 este cunoscut ca fiind cel mai mare avion de transport biplan. El a intrat în serviciul Forţelor Aeriene Române în anul 1977, iar în prezent este folosit în Forţele Aeriene Române pentru antrenamentul paraşutiştilor.

Potrivit unor surse din cadrul unităţii de la Boboc, în accidentul aviatic de luni după-amiază, de la Tuzla, şi-a pierdut viaţa comandorul Nicolae Jianu, comandant al unităţii din judeţul Buzău.


Comandorul Nicolae Jianu era născut la 6 octombrie 1961 în localitatea Cilieni, din judeţul Olt. Era căsătorit şi avea doi copii. El era pilot clasa I, instructor de zbor ziua şi noaptea, în toate condiţiile meteorologice şi comandant al Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" din 20 decembrie 2007.

În perioada 2002-2005 a fost şef birou navigaţie aeriană şi şeful secţiei securitate zbor la Statul Major al Forţelor Aeriene. Jianu avea mai multe ordine şi medalii: Ordinul Meritul Militar clasa a III-a ; Ordinul Meritul Militar clasa a II-a ; Ordinul Meritul Militar clasa I ;

La spital a fost adus apoi căpitanul Daniel Bălăşeanu, cu plăgi la faţă şi la scalp. Liviu Antim, cel de-al treilea “norocos”, e în stare critică. Are arsuri de gradul III – IV pe 70% din corp, fiind ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor. La ora 21.00 un elicopter SMURD i-a transportat pe răniţi la Bucureşti.

Update Ora 22.00 Şeful postului de poliţie din Tuzla, agentul-şef Paraschiv Datcu, a făcut declaraţii la faţa locului despre catastrofa aviatică. Prima ipoteză ce se prefigurează - eroare de pilotaj. Victimele se află în continuare carbonizate în avion.


Primul supravieţuitor, Marius Nazare, a suferit arsuri la coloana lombară şi la gamba stângă. Cel de-al doilea supRavieţuitor are plăgi la faţă şi la scalp, iar ultimul, Liviu Antim, are arsuri grave de gradul trei-patru pe aproape tot corpul, plus o fractură de femur stâng, şi este intubat.
Este scafandru şi are 34 de ani. El îşi dorea să plece în Afganistan. Este conştient şi a cerut să bea puţină apă. „Daţi-mi apă că mor!“, a rostit rănitul. Nazare este lovit la coloană şi are arsuri la piciorul stâng.



DA-LE DOAMNE SANATATE ,DA-LE PUTERE SI AJUTOR INGERESC LOR SI FAMILIILOR LOR!
IARTA-LE CELOR RIDICATI LA TINE TOATE PACATELE FACUTE CU VOIE SI FARA VOIE!
ODIHNESTE-I CU DREPTII SI MANGAIE SUFLETELOR CELOR CE PLANG IN URMA LOR!
AMIN!



ACUM E ORA 12:26 SI UN BUN CAMARAD SI PRIETEN DE AL LOR IMI SPUNE :" a murit si Liviu acum"!
" saracul...cit a suferit..."
PREA TANAR ,PREA CRUD SI PREA DEVREME! D-ZEU SA IL IERTE SI SA IL ASEZE CU DREPTII !
Amin!


SUrsa:http://www.jurnalul.ro/stire-observator/accident-aviatic-la-tuzla-11-morti-548675.html.
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Constanta-Cumplit-accident-aviatic- Tuzla_0_987501318.html

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa-ti pierzi 8 colegi cu care cu o saptamina inainte ai muncit este cumplit...nu cred ca imi regasesc cuvintele asa cum ar merita asa profesionisti...Poate ne vom regasi si ne vom aminti lucrurile minunate care dau unui grup de indivizi calitatea de echipa.

Anonim spunea...

Sunt miltar de multa vreme...am tinut o fetita perfecta de mina ....identica cu imaginea tatalui...plecat in catastrofa....ce poate fi mai trist?O fetita superba si un frate delicat...Au ramas fara tata...un barbatcare isi merita pozitia...cine stie...nu are nevoie de explicatii